Član
panajotis je napisao(la):daki je napisao(la):Koja transformacija, materemi meni bi ovo neko i podvalio pod astona ...
:lol: potpis :icon_smile:
Potpis i od mene
Neka ga podvale Daniel Craig-u (James Bond) :lol::lol:
panajotis je napisao(la):daki je napisao(la):Koja transformacija, materemi meni bi ovo neko i podvalio pod astona ...
:lol: potpis :icon_smile:
tvrdoglavi je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):(sad ce pametnjakovici napisati garant nesto vezano za hrdju)
ovo ce biti jedini aston martin kojeg ce pojest hrdja :lol:
Little Dragon je napisao(la):ma ja to su ti likovi ko muhe na govno :lol::lol::lol:
Little Dragon je napisao(la):to se zove OPEL mozes ga transformisat u sta hoces (sad ce pametnjakovici napisati garant nesto vezano za hrdju)
tvrdoglavi je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):to se zove OPEL mozes ga transformisat u sta hoces (sad ce pametnjakovici napisati garant nesto vezano za hrdju)
ITALY je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):to se zove OPEL mozes ga transformisat u sta hoces (sad ce pametnjakovici napisati garant nesto vezano za hrdju)
ma nek je golf auto pa ostalo ko kupi... j*es budale, neznamo sta propustamo, mehanicara svakih 15dana i kugle od 6km