zlajaaa Član 14.02.2010 #31 MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol:
MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol:
MTR Član 14.02.2010 #32 zlajaaa je napisao(la): MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
zlajaaa je napisao(la): MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol:
AnDel Član 14.02.2010 #33 ma fukara jasta je :lol::lolvakvog krsa voziti...ma da mi ga je nemora ni imati auspuh nikako:lol:
Capofamiglia Član 15.02.2010 #34 Ferrari valja kakogod... Svaki. Sigurno bi svi mi zagledali kakav je auspuh da smo u prilici kupiti nesto ovako... Bi, aha...
Ferrari valja kakogod... Svaki. Sigurno bi svi mi zagledali kakav je auspuh da smo u prilici kupiti nesto ovako... Bi, aha...
GTI 16V Član 15.02.2010 #35 zlajaaa je napisao(la): MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol:
zlajaaa je napisao(la): MTR je napisao(la): Ma ovaj sto ga je kupio jadan nije imao vise para da doplati za metalik lak pa se odlucio za folije Kliknite za proširenje... FUKARA... nije imo ni za 4-ti auspuh:lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol: