NLO pratio britanski vojni avion?

NLO pratio britanski vojni avion?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
tvrdoglavi je napisao(la):
i mene neki dan pratio ebo majku :icon_evil:
ja na raskrsnici on stoji povis mene,ja desno on zamnom,ja kroz jednosmjernu on zamnom,izadjem na magistralu,opet zamnom....
udjem u tunel,njega nigdje :lol:

JA ti blicam i mashem, a ti nista...opet si me zaje...za fuka :D

Član
Aha de de neka sespusti kod nas malo.(i dok ga neko ne slika s nekim TOPOM od foto aparata da vidim i vozaca i koji tip farmerica nosi i jel cupa obrve ja u ovo ne vjerujem)

Član
Pa ja licno mislim da je nemoguce da od tolikih planeta i tolikog ogromnog kosmosa, ima zivota samo na zemlji, i to inteligentnog zivota...meni prosto nelogicno da od tolikih milijardi sistema i planeta, samo na Zemlji postoji zivot....Inace, NLO je Nepoznati Leteci Objekat, ne mora da znaci da su to vanzemaljci ili sta vec...

MTR

Član
Evo ga , nocio sinoc kod mene .Popilo se par piva , malo o cuniranju,zenama i tako to a on se kreten ulesio Sarajkom vid ga kakav je :

[attachment=21244]

Član
MTR je napisao(la):
Evo ga , nocio sinoc kod mene .Popilo se par piva , malo o cuniranju,zenama i tako to a on se kreten ulesio Sarajkom vid ga kakav je :

:lol::lol::lol::lol:

a jesi lood:lol::lol::lol::lol::lol:

BMW-GTI je napisao(la):
Pa ja licno mislim da je nemoguce da od tolikih planeta i tolikog ogromnog kosmosa, ima zivota samo na zemlji, i to inteligentnog zivota...meni prosto nelogicno da od tolikih milijardi sistema i planeta, samo na Zemlji postoji zivot....

slazem se sa tobom. ali ne vjerujem u ove snimke.
sjedio na avliji i zadesio mu se aparat u ruci, vidio se odsjaj od sunca medjutim kada je slikao nema tog odsjaja. Ma ovo je obicna crna mrlja. btw, gdje to avioni lete ovako nisko iznad kuca :icon_question:

MTR

Član
Death_beat je napisao(la):
BMW-GTI je napisao(la):
Pa ja licno mislim da je nemoguce da od tolikih planeta i tolikog ogromnog kosmosa, ima zivota samo na zemlji, i to inteligentnog zivota...meni prosto nelogicno da od tolikih milijardi sistema i planeta, samo na Zemlji postoji zivot....

slazem se sa tobom. ali ne vjerujem u ove snimke.
sjedio na avliji i zadesio mu se aparat u ruci, vidio se odsjaj od sunca medjutim kada je slikao nema tog odsjaja. Ma ovo je obicna crna mrlja. btw, gdje to avioni lete ovako nisko iznad kuca :icon_question:

na Ilidji :lol::lol::lol::lol:

Član
tvrdoglavi je napisao(la):
i mene neki dan pratio ebo majku :icon_evil:
ja na raskrsnici on stoji povis mene,ja desno on zamnom,ja kroz jednosmjernu on zamnom,izadjem na magistralu,opet zamnom....
udjem u tunel,njega nigdje :lol:
dobro da si u tunel usao ja sam tako isto samo ja sam ga ostavio kad sam na magistrauli izasao ostavio ga jbg 1.6 D moro sam da mu zadam malo heheh a on je ostao jedno 1000 m zamnom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.