Nizak pritisak u gumam ili?

Nizak pritisak u gumam ili?

Bekir_SA je napisao(la):
jel se to dešava možda više na desnoj nego na ljevoj strani????

nisam primjetio da ima razlike,isti je pritisak u obje gume naprijed,a hlupalo je cini mi se podjednako...zasto? (zaboravio sam tebe upitati,ti si imao i gewinde i karavana)

Član
Ja sam imao isti "osjecaj" i problem je bio sto je na desnoj strani poluosovina deblja zbog same duzine nego na ljevoj strani...
Dešavalo se znači da poluosovina kada je auto spusteno, veoma blizu bude balans stangli, koja je previjena preko poluosovine, na rupama i uvalama imao sam osjecaj kao da mi felga udara od "nešto", kad sam se podvukao pod auto vidio sam tragove na poluosovini... Znaci meni je poluosovina udarala u balans stanglu...
Ne znam jel na Bori isto tako na desnoj strani problem, odnosno jel balans stangla previjena preko poluosovine...

pogledat cu,hvala na savjetu..mada sam cini mi se ubio zvuk povecavanjem priiska u gumama..ali pogledat cu iapk da mi se nece javljati tako nesto kada sam pretovaren(kada jos malo zalegne)

hvala beks,dobro je znati ;)

Član
Vozio sam ja godinu dana na 3bar-a i sve ok (samo sto vise treska)
A ta prica da od pritiska u guma "ode trap" i kako velike felge je*u trap msm. da je za malu dijecu.... Svi govore da "ode trap" a niko nista konkretno... Vozio u udarao po rupama i jos nista nije "otislo" :D

Član
taj digitalni ***** je bas hafifan, jedno vrijeme sam se u njega uzdao, pustala mi je guma i bas sam duvao samo na tom digitalnom, brate to nista ne valja, bolji je onaj analogni, precizniji je koliko hoces, to ti je moj savjet, ne vjeruj onom digitalnom, i ja sam isto duvao na energopetrolu, nova pumpa, sve novo, ali dzaba, opet laze, i to je okom vidljivo