Ovih dana čaprkao ok izduvne grane
Sjebali su mi navoje od grane da još jednom pohvalim ovu "kompaniju" sto mi je radila turbinu ...pored toga što su mi sjebali letvu volana i sl.
Uglavnom da se ne osvrćem puno na to ,unazadili su me dosta ali šta sad,nećemo plakati (ocemo malo) .
Scena kada sa japancem odes kod nekog mehaničara i pitaš ga za nešto da ti pogleda popravi je srazmjerno tome , kao da ga pitaš za recept nekih kolača.Znaci samo gleda da te otkanta,još kad te pita koje je to auto,kazes mu nisan ,fazon ae zdrao.
Skoro odem kod elektricara da mi pregleda "provodljivost" kablova od svjecica ,inače ih ima 8,uzme lik kablo i na "Oči" vidi jel baca struju.
Što je najgore taj covjek mi dodje neka famelija.
Sva sreca pa internet znam koristiti u dobre svrhe,i šta me zanima i što ja mogu sam uraditi to uvjek i uradim.
Odem fino kupim onaj uredjaj za mjerenje struje,ja ga zovem "strujometar"
Povadim kablove jedan po jedan izmjerim "otpor" , 2 kabla su bila totalna loša,jedno je bilo puklo na jednom mjestu .
Promjenim to auto dosta bolje radi,podesim paljenje,znači totalno drugo auto ,gas prima kao ja pivo subotom :v
Sutra pregledam svjećice ,pa moram vidjeti nešto sa izduvnom granom šta cu,ja sam je sredio koliko sam znao i umio,sto je najgore,stavili su neke šarafe koji su na oči oštećeni,znaci boze ti pomozi...
Ako ko ima kakav predlog neka piše...
Uvjek mi je bilo zao što nisam upisao mehaničara,bem ti ekonomskog tehničara
Ja klompe "strujometar" silvia = romantika.
I evo jedan video koji sam radio u brčkom na skupu ,uzivajte
Da da umalo ne zaboravi,hvala momcima iz tuzle "Low familia" golf 2 su svii vozili cini mi se ,sto su dosli na skup u nedelju,dobar provod bio.
To je to ,šta ocekujete vatromet :v
lijep pozdrav