edoze je napisao(la)::lol::lol::lol::lol:
jeste ludi
a ovoj je garant vracan sat,malo 16:lol:
jesi je vidio?ja bi joj odmah trazio licnu,ak nema onda rodni list,djacku knjizicu,sta bilo:lol:
sad ce adma uletit i rec baci sisu da se igramooooooooooo:lol:
LudoA je napisao(la):DaBogda vam kcerka jednog dana ovako izgledala sa 16 :lol::lol::lol:
Chuza je napisao(la):majko draga sta je ono :lol::lol::lol::lol:
shmajser je napisao(la):cure mi sline
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):aaa brate dobra je ko god je i kolko god ima godina...mi vooolimoooo maloljetniceeeeee maloljetniceeeeee...........
16
tesko od tebe biti iskusniji :lol:tibor987 je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):aaa brate dobra je ko god je i kolko god ima godina...mi vooolimoooo maloljetniceeeeee maloljetniceeeeee...........
16
taman ! :lol::lol::lol: jos jadna neiskusna u zivotu pa mozes od nje radit sta hoces...mada u americi ako ovako izgleda iskusnija 3 puta od mene garant hahahahah :lol::lol::lol:
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):IGY je napisao(la):gdje ce nam biti dobro kad nam stavljas maloljetnice ovde, jos maloljetnice koje izgledaju ko punoljetnice
jel to nevalja il staa :icon_sad::icon_question:
Schumi je napisao(la):Ma fura te ta,nasla sliku na netu i fol nema vise..Vidi je kakve je,ta se slika i dan i noc,a fol samo dvije slike ima..Haj sve ok,al sto slaga da ima 16,da se uvjeri da si lakovjeran ili sta :lol:
ma ne furamm haha :lol::lol::lol:
nemozes dvije slike naci na google
evo jos malo
malo prije mi poslala
pa da vidite da ne lazem :lol::lol::lol: