Nelle_G je napisao(la):NSX je jako dobar auto, po meni realno poredjenje je s autima slicne ili iste kilaze kao i snage. Smjesno poredit RS4 putnicku sportsku limuzinu sa 4 vrata sa sportskim Coupe-om NSX. Al et, nek bude da ga svabo testira sigurno nebi ovako bilo... i jah negdje sam naletio na netu da Honda NSX Type-S podere Ferrarija F355 sa 380 KS.. Mislim ovaj i japanci su opet vozili... malo mi je to cudno. :lol:
edoze je napisao(la):da je meni ovu hondu,pa nek mene u njoj odere ferrari
BaXRS4 je napisao(la):Žao mi je al to je greška na stranici LP 560-4 Nordschleife 7:57.46 (full lap) Normal lap Nordschleife 7:52
NSX-R Nordschleife 8:09
RS4 B7 Nordschleife 7:58:icon_twisted:
Lamborghinia u ovom postu nemoj uopće spominjati.
nihad3tzo je napisao(la):Japanci def najzahvalnije motore imaju cuda ljudi cine sa mashinama a kubikaza urijetko prelazi 2200 ccm
GreenDevil je napisao(la):nema sanse da je ova honda brza od RS4 i M6
Esmir_crx je napisao(la):zato njihovi motori do 150.000km rade onda poslije pocnu kašljucat, dok njemac pređe pola milje samo tako...
Aditas je napisao(la):Esmir_crx je napisao(la):zato njihovi motori do 150.000km rade onda poslije pocnu kašljucat, dok njemac pređe pola milje samo tako...
o da da ma ti japanci stvarno su smece nema sta evo ti jedan primer sta sve moze izdrzati mislim da bi vw nakon prvog dosipanja vode rikno
http://www.youtube.com/watch?v=uyAwFw0eXwE&feature=PlayList&p=8C342B9F3DE7569F&index=0&playnext=1