E edoze Član 02.04.2009 #31 vidjecu ja,ak budem ovih dana autom zujao...pa cu ponijet aparat...uglavnom noke,nemoj kroz crveni i preko 50 kmh i ne mogu ti nista
vidjecu ja,ak budem ovih dana autom zujao...pa cu ponijet aparat...uglavnom noke,nemoj kroz crveni i preko 50 kmh i ne mogu ti nista
.nOKe Legend 02.04.2009 #32 edoze je napisao(la): vidjecu ja,ak budem ovih dana autom zujao...pa cu ponijet aparat...uglavnom noke,nemoj kroz crveni i preko 50 kmh i ne mogu ti nista Kliknite za proširenje... crveno ne probijam, ne pamtim da sam ikad prosao namjerno kroz crveno :123: a to 50.. hm.. aj trudit cu se haha :icon_twisted:
edoze je napisao(la): vidjecu ja,ak budem ovih dana autom zujao...pa cu ponijet aparat...uglavnom noke,nemoj kroz crveni i preko 50 kmh i ne mogu ti nista Kliknite za proširenje... crveno ne probijam, ne pamtim da sam ikad prosao namjerno kroz crveno :123: a to 50.. hm.. aj trudit cu se haha :icon_twisted:
tvrdoglavi Član 02.04.2009 #33 ja cim prvu slikicu dobijem,vozacku u ladicu i na biciklo... pa nek mater slika :lol: :lol: :lol: :lol:
ja cim prvu slikicu dobijem,vozacku u ladicu i na biciklo... pa nek mater slika :lol: :lol: :lol: :lol: