NFS pro street problem instalacija

NFS pro street problem instalacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
Kad pokrenem da instaliram, unesem sifru i sve i taman krene sa instalacijom, i izbaci mi ovo
2gvnh8i.jpg

ima neko neko rijesenje ovog problema

hvala :cool:

RE: NFS pro treet problem instalacija

e probaj ovako pod 1 ubacis dvd i nerom napravi image ako znas kako se to radi na racunar desktop i onda demon tools instaliras i uradi mount tog image fajla i trebalo bi da fercera

Član

Eh sad je pitanje jel mountujes ili imas CD ako imas CD ivadi ga PUNI' u njeg' par puta i pobrisi ga jel ti ne moze pristupi fajlu, a ao mountujes taj isti fajl ti je corupted (size 500MB+) a najvjeca vjerovatnoca je da CD nije sprzen kako treba i da bi na drugom racunaru mozda i radio ;)

Ili ti ga u prevodu ako ne mouuntujes kopiraj sve fajlove s oba cda u jedan folder i radice 100% (ajmo sada jedan bow down):lol::lol:

IGY

Član

kopirao sam sve fajlove ca oba dvd u jedan fajl na racunaru, i opet ista stvar :icon_cry:

Član
To je ucestal problem najcesce rjesenje mu je to sto sam ti rekao prekopiras u jedan folder i pokrenes instalaciju iz tog foldera!Znam koji je fajl znam koliki je i znam mu standardno rjesenje sad...

disk je narezan malo vecom brzinom pa se ovo zna desiti, iako ga iskopira racunar i sve zna se desiti da ga ne ocita pravilno (ili da ga je jednostavno snimio pogresno)
Pokusaj jedino s drugim citacem ocitati taj disk, meni je jednom stari ddv rom bio uspjesniji od novog dvd rw po tom pitanju

Član
zen3dom je napisao(la):
disk je narezan malo vecom brzinom pa se ovo zna desiti, iako ga iskopira racunar i sve zna se desiti da ga ne ocita pravilno (ili da ga je jednostavno snimio pogresno)
Pokusaj jedino s drugim citacem ocitati taj disk, meni je jednom stari ddv rom bio uspjesniji od novog dvd rw po tom pitanju

istina drugi citac moze pomoci!

Član
jednostavno ti fali navedeni fajl. nema veze sa brzinom snimanja.

imam ti ja prostret pa ako te interesuje javi mi se na PM

Član
Nije moglo da ga ne nareze nije da fali vec ga corruptuje prilikom brzeg rezanja cesti su slucajevi kada instaliraju igre da koriste 2 SETA po 2 cda jer su se zeznuli prilikom rezanja pa nadomjestaju!
Imam taj fajl na HDDu ali dok aploudujem preporodit se ipak je pola gige

IGY

Član
hjoj, ma dobio tu igru, inace ne igram te igrice nego ovo mi se nesto malo iglralo :cool:
nis ako ne uspijem emire cucemo se da mi to posudis da instaliram

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.