CoL3 BHT Ovisnik 09.07.2013 #1 Pozdrav,treba mi usluga ako tko moze da preuzme projektore od clana Dule-p koji bi to poslao do Sarajeva,pa bih se onda skontao da dođem po to il sl.
Pozdrav,treba mi usluga ako tko moze da preuzme projektore od clana Dule-p koji bi to poslao do Sarajeva,pa bih se onda skontao da dođem po to il sl.
CoL3 BHT Ovisnik 09.07.2013 #3 neznam, rece mi da imaju kod njega taksisti sto voze za sarajevo, pa moze poslati po nekom od njih da donesu jer je on iz Srbije mescini
neznam, rece mi da imaju kod njega taksisti sto voze za sarajevo, pa moze poslati po nekom od njih da donesu jer je on iz Srbije mescini
Little Dragon Član 09.07.2013 #4 Pa et vidi gdje moze dovuci ako je taksista sigurno ce se vrtiti po centru gdje sam ja pa mogu ja preuzeti nije problem
Pa et vidi gdje moze dovuci ako je taksista sigurno ce se vrtiti po centru gdje sam ja pa mogu ja preuzeti nije problem
.nOKe Legend 09.07.2013 #8 Dolaze na zeljeznicku stanicu.. Reci duletu nek posalje i meni jedan set zajedno sa xenonima pa cu nam ja to preuzeti
Dolaze na zeljeznicku stanicu.. Reci duletu nek posalje i meni jedan set zajedno sa xenonima pa cu nam ja to preuzeti