Make je napisao(la):Nisu mrtvi ja ga licno znam ko je iz tuzle mozda ga zna ŠUCI zuti motor u komi su i on i cura al izgleda da je cura gore prosla oni su vec u duzoj vezi i bili su u braku pa su se razveli al poslije razvoda opet su se zabavljali brat mu vozi zeleni motor skuter Deo !
Make je napisao(la):Nisu mrtvi ja ga licno znam ko je iz tuzle mozda ga zna ŠUCI zuti motor u komi su i on i cura al izgleda da je cura gore prosla oni su vec u duzoj vezi i bili su u braku pa su se razveli al poslije razvoda opet su se zabavljali brat mu vozi zeleni motor skuter Deo !
daki je napisao(la):Make je napisao(la):Nisu mrtvi ja ga licno znam ko je iz tuzle mozda ga zna ŠUCI zuti motor u komi su i on i cura al izgleda da je cura gore prosla oni su vec u duzoj vezi i bili su u braku pa su se razveli al poslije razvoda opet su se zabavljali brat mu vozi zeleni motor skuter Deo !
To je dobra vijest, nadam se da ce se izvuci..
ma i da se izvuku nema od njih nista cura ja valjda glavom udarila u auspuh kaze rupa joj u glavi ! al nevjerujem zato to su mahalske pricedaki je napisao(la):Make je napisao(la):Nisu mrtvi ja ga licno znam ko je iz tuzle mozda ga zna ŠUCI zuti motor u komi su i on i cura al izgleda da je cura gore prosla oni su vec u duzoj vezi i bili su u braku pa su se razveli al poslije razvoda opet su se zabavljali brat mu vozi zeleni motor skuter Deo !
To je dobra vijest, nadam se da ce se izvuci..
EldarNuha je napisao(la):ojjj strahote...alkohol i volan ne idu nikako..a kamoli na motor...:S cccc fakat lose..sto je najgore drugi nastradaju njegovom krivicom..