neš oko policije

neš oko policije

Član
u tz ovih dana policija reguliše saobraćaj, i gledam da ih ljudi previše ne bendaju u 2-3 navrata sam vidio da ljudi odrade po svome, a policajac mu kaže da stane ili mu se ovaj iza leđa uključi i tako, ovaj mu kaže da stane ovaj samo produži... i u par navrata sam vidio da nekad kao i zapiše dal sad tabel nemam pojma....

Jel mogu ti ljudi dobiti neku kaznu, jel imao ko slično iskustvo?

Član
Mislim da je oko 100KM kazna ako ne stanes kad te policija zaustavlja.

Evo u jednoj temi sam bas pisao o tome:
http://www.bhtuning.com/oznacavanje-mjesta-zaustavljanja-policija-t-74901-2.html

Član
Moze ti sloziti kaznu, drugu mom je stiglo tako, ignorisao/nije vidio lika u raskrsnici uopste....

Član
Ma nije to ono klasično zaustavljanje, već policajac u raskrsnici reguliše saobraćaj i neko od učesnika ne sluša i radi po svom i jednostavno produži policajac njemu stani one prođe ili radi po svome...ili dok on nevidi ovaj proleti..živi cirkus :)

Isto tako dole kod vatrogasnog, dosta ljudi ide desno pa polukružno i nastavi dalje, i tako taxista uradi, izleti policajac koji je bio gore na stanici sa čunjevima i svim belajima ništa taxi produži...

Ako kažnjavaju na osnovu čega te kazne? ako te nistu zaustavili i uzeli podatke?

Član
Neki dan reguliso je dole kod pijace sreca pa nisam bio prvi inace bi se pravo sjebo jbg samo sam to kroz knjige proso inace do sad za 22 godine nisam sreo zandara da raskrsnicu regulise, inace raskrsnice u Tuzli su sranje na pola semafor ne radi pjesaci stoka preskacu i dje treba i dje ne treba, vozaci nekulturni nebi te pustio nema Bog ako nekog ti pustits njih 10 iza tebe svira...Dobra stvar su oni zvucnici, ja se sjebo stojim da predjem ono nesto svira ja konto doso kratki spoj pa struja daje melodiku:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
Ma ima i onih koji se u zadnji tren odluce da te zaustave ili te izdvoje iz kolone pa zaustave i kako ti tu da stanes kocis naglo ko budala ja prvi necu jer mi nije potreba radje cu stati malo dalje pa nek proseta ili cu se vratiti nazad;)

Član
Znači, ako pobjegnem policiji, 100KM kazna?
A ljepote, bolje i 100, nego da me zaustave i pišu sve redom.
Tek sad im neću stajati po noći.:icon_smile:

OggyBoy je napisao(la):
Znači, ako pobjegnem policiji, 100KM kazna?
A ljepote, bolje i 100, nego da me zaustave i pišu sve redom.
Tek sad im neću stajati po noći.:icon_smile:

Nije samo novcana kazna, meni se cini i da vozacka ide na hladjenje na mjesec dana :D