Nervira meeeeeeeeeee

Nervira meeeeeeeeeee

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ma ne nerviram se, to vise iz zezancije stavio svoju umjetnost... :icon_biggrin:
i da vidim ko ce me podrzat u vezi peticije da me stave za moralnog pobjednika bilijara. uspio sam nesto sto niko nikad nije hehehehe :lol:

Član
ja mislim da je najbolje da izbacimo bilijarski stol... ionako je ocigledno da malo vuce... pa evo raja se samo bezveze svadja... bolje da ubacimo na njegovo mjesto... par slotova.... makar je profitabilnno...

Član
bulex je napisao(la):
ja mislim da je najbolje da izbacimo bilijarski stol... ionako je ocigledno da malo vuce... pa evo raja se samo bezveze svadja... bolje da ubacimo na njegovo mjesto... par slotova.... makar je profitabilnno...

nemoj ziv bio slotove i vockice sta sam para na tome izgubio

Član
neka malo.... ovo je virtualno... ovdje.... umjesto para ubacis post... ustvari ubacis svoj post jedan.... koliko postova toliko muzike..... hehe... al bi poceo sa kapitalom... a i firma dobro radi nikad ne bi nestalo :lol:

Član
nemoj deyo, sad kad sam se zarazio, neka ga. necu se smirit dok ne budem prvi hehehe :icon_biggrin:
sinoc imo 9 hiljada i ostale 3, reko evo ga. ubacim jednu kad ono YOU GOT IT... :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
hahaha
i ja imam isti probljem :D

evo u ovoj se to ne moze desiti
da se zamijeni?

http://www.funnygames.nl/spel/billiards.html

Član
pa znam i ja gdje se moze igrat, al nije cejf bez ovih ovako rekorda :D
ima hrvatski site, playtoy.hr, tako nesto, probaj u google-u... registrujes se i ima more igrica koje se mogu igrat u multiplayeru... ;)

Član
emir_89 je napisao(la):
pa znam i ja gdje se moze igrat, al nije cejf bez ovih ovako rekorda :D
ima hrvatski site, playtoy.hr, tako nesto, probaj u google-u... registrujes se i ima more igrica koje se mogu igrat u multiplayeru... ;)
hvalja :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.