neki majstor za motocikle TZ Kanton

neki majstor za motocikle TZ Kanton

ili cak neko od vas potrebli su mi tifoni ili gumice one oko ventila motocikl Kawasaki KLX 650cc crosser i ako zna tko od vas ima li gdje kakav majstor oko tz da mi broj zbavite Toliko... ;)
 
Član
061 296 862 Stanko ( Zivinice ) od prijatelja sam cuo da taj covjek radi sa tim i ima raznih dijelova za motocikle...Pa vidi provjeri...Pozz;)
 
Član
1.
https://www.facebook.com/venco.kresic?fref=ts

Par selo ili tako kako se zove vec ono selo kad ides za Zivinice
Ima dosta dijelova za novije motore, popravlja farba itd.

2.
https://www.facebook.com/nisim.imamovic?fref=ts
Lukavac

majstor je nad majstorima, nisam kod njega odavno bio, ali kako se sjecam on je tata mata za starije masine uljare i tako to karburatore steluje ko fabrika ... kakva je masina na tvojoj kawi ne znam.

3.
Ne znam kako se zove ali on je otac Nikice onoga sto je vozao street fightera onu nindza kornjacu, kako se sjecam radi u ASD Viba cini mi se da mu je ime Franjo ili nesto tako ... isto tata mata za motore oni zive na Miladijama onde....
 
Član
vencu ni u ludilu radio je mom prijatelju motor sjebo ga je brate da je momak jedva kuci dosao nije ga dobro uzubio jedva do 100 navuce preko ni u ludilu i kad se ugrije nece upalit dok se skroz neohladi tako da je moj preporuka da vencu izbjegavate pozz
 
Top