tarik_91 Član 08.12.2012 #1 evo nisam nista odavno stavljao, pa nako neki radovi za opustanje...5 minuta po skici maximalno
tarik_91 Član 08.12.2012 #4 ma bit ce dok uhvatim vremena :icon_smile: btw mogli smo baciti jedan sketch battle, ako ima zainteresovanih
ma bit ce dok uhvatim vremena :icon_smile: btw mogli smo baciti jedan sketch battle, ako ima zainteresovanih
tarik_91 Član 31.01.2013 #5 ev malo da skinem prasinu, nesto onako nabrzinu, trebalo mi za fax.. oldschool skica, markeri + ballpen bit ce ovih dana jos dok sam na raspustu
ev malo da skinem prasinu, nesto onako nabrzinu, trebalo mi za fax.. oldschool skica, markeri + ballpen bit ce ovih dana jos dok sam na raspustu
OmO Član 31.01.2013 #8 xxfmanxx je napisao(la): jos malo i eto te ko Foose. Kliknite za proširenje... Malo mu fali :lol: Dobar rad
xxfmanxx je napisao(la): jos malo i eto te ko Foose. Kliknite za proširenje... Malo mu fali :lol: Dobar rad
B.M - Floyd Član 31.01.2013 #11 Retrovizori su mi nešto čudni :icon_confused: Svaka čast na radovima druže