ne radi usb

ne radi usb

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ako moze pomoc ikako
sta god da ubacim kaze usb device not recognised...
ne radi mi ni printer, modem sam morao prebaciti na LAN, ne mogu otvoriti nijedan usb memory stick...:icon_sad:

ako ko zna u cem je problem, neka pomogne...

Član
Sad ti je PC upaljen... samo ga istekaj iz struje, ne idi na shutdown, nego ga istekaj iz struje dok radi... pusti nek odstoji jedno 10 minuta, i onda se mozes javiti ovdje kako je problem rijesen... i da, mislim ovo ozbiljno ;)

Član
SamiRX-8 je napisao(la):
Sad ti je PC upaljen... samo ga istekaj iz struje, ne idi na shutdown, nego ga istekaj iz struje dok radi... pusti nek odstoji jedno 10 minuta, i onda se mozes javiti ovdje kako je problem rijesen... i da, mislim ovo ozbiljno ;)

evo i ja sad nađoh to...odoh da probam :D

Član
meni nije samo htio removable diskove prepoznavat...ustvari nije nista govorio, kao da ga i ne ubacim...i moro format, nekakav mi je virus gadan bio...

BHT Ovisnik
ja imam problem sa čiotačom mem. kartica. ubacim karticu očita je,svjetli zeleno na čitaču,,pođem nesto prebacivati i samo kao da izgubi napon i ugasi se čitač(externi je)

Član
probaj u safe mode da li ce raditi ista na usb
i koliko vremena ne radi?
ako imas system restore ukljucen uradi restore na par dana prije ako se sjecas da je radilo.

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
probaj u safe mode da li ce raditi ista na usb
i koliko vremena ne radi?
ako imas system restore ukljucen uradi restore na par dana prije ako se sjecas da je radilo.

radio i system restore :D
jos samo nisam flashovo bios....i to cu probati pa sta bude

SamiRX-8 je napisao(la):

ovako se obara sistem :icon_mad:
govorim iz licnog iskustva,2-3 puta nije padao i 4 puff!

Član
Neću komentirati ove savjete iznad gore.... presmješno.... tvoj problem je,ako se nevaram u driverima koji se nalaze na računalu, moraš pobrisati drivere i instalirati nove( napravi prije backup)... i provjeri dal su ti driveri kompatibilni sa sustavom koji imaš... jer je vjerovatno problem u tome...

BaXRS4 je napisao(la):
Neću komentirati ove savjete iznad gore.... presmješno.... tvoj problem je,ako se nevaram u driverima koji se nalaze na računalu, moraš pobrisati drivere i instalirati nove( napravi prije backup)... i provjeri dal su ti driveri kompatibilni sa sustavom koji imaš... jer je vjerovatno problem u tome...

ovo je moguce ako se to desilo nakon sto je formatirao comp. ali ne vjerujem da su driveri razlog da odjednom prestane prepoznavati usb-ove..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.