Navigacija Golf V trazi CD?

Navigacija Golf V trazi CD?

Član
Rodjak kupio Golfa V ima navigaciju, medjutim kad je upali trazi mu CD, kakav je CD u pitanju? jel se moze to kod nas nabaviti il sta vec..? Ako ima ko da moze sta odraditi po tom pitanju da mu osposobi, nek se javi il posalje broj na PM ;)

Član
treba da dodje cd od navigacije uz auto da se instalira ili da se raspita jel imaju karte na cd da se ubace u navigaciju,ako nema morace da vozi na servis da mu podese ponovo i mislim da svaki put kad se skinu kleme ponisti nesto poput coda na radiju,

Član
PIK...
ima mapa sa stare MFD-ove a ne za ove nove uredjaje...
sta god zelite obratite se tamo...

Član
Grga je napisao(la):
Rodjak kupio Golfa V ima navigaciju, medjutim kad je upali trazi mu CD, kakav je CD u pitanju? jel se moze to kod nas nabaviti il sta vec..? Ako ima ko da moze sta odraditi po tom pitanju da mu osposobi, nek se javi il posalje broj na PM ;)

Posjeti http://gpsunderground.com/forum/forum.php i pronađi tu, ima sve po marki vozila. Neka rođak neda pare nikome, ovi sa pik-a skidaju sa net-a pa prodaju.

TROUBLE_MAKER je napisao(la):
Isti slucaj na Peugeot 407...(da ne otvaram drugu temu)! Imam glavne puteve, nemam sporedne!

Nećeš ih ni imati, isti problem imam, to je do mapa, i takve su, nema boljih. Možeš probati skinuti najnovije sa linka iznad da vidiš da li šta bolje, mada čisto sumnjam.

Član
U pitanju je RNS 300, ako je ko imo posla s ovim nek malo pomogne heh, nisam siguran sta da trazim , sumnajm da su mape u pitanju vjerovatno je neki softw.. probat cu proguglat pa valjda sta nadjem..

IGY

Član
ima li nesto slicno za vectru c :D
isti slucaj imam, no ja imam orignalni dvd za navi, ali nema nasih mapa, zapravo ima Hr jedino sve ostalo je EU :icon_question: