nasi autobusi

nasi autobusi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Danas se oko 13 sati zapalio autobus Gradskog i prigradskig saobraćaja Tuzla. Radi se o autobusu br. 19, koji od Tuzle saobraća do Mramora. Očevici su rekli da je autobus bio pun te da su putnici osjetili čudan miris, zatim se pojavio i dim, a onda i vatra. Vozač autobusa je zaustavio autobus te su putnici izašli. Nije bilo povrijeđenih jedino su se mlađi učenici koji su bilu u autobusu uplašili.

Član
fiat_hgt je napisao(la):
BAS SAM PROLAZIO JUCE KAD SE BUS ZAPALIO,STRAHOTA..:icon_eek::icon_eek:

ma dubrad....drndaju buseve dok besvijesti.....a nigdje servisa nemaju....kad se busevi odrzavaju ahhaha nikad..samo kad se zapale ili im hidraulika otkaze...tad ko fol nesto rade

Član
pioneer_09 je napisao(la):
to je gradski autobus od DD GIPS-a a znaju nabit cijenu karti:icon_mad:

bas su kod nas svi dobri busevi:lol::lol:

sve smeca sto ima dovuce se u BIH i vozi se:icon_confused:

kod nas je isto bilo stanje katastrofa...medjutim popravilo se koliko toliko,sada je 90% autobusa polovnih iz Holandije,medjutim ti busevi su automatici i pravljeni za ravnicu,a kod nas se penju po brdima i dusu im vade...tako da nece dugo :icon_sad:

Sad bas da nemaju servisa...Niti jedan bus ne moze izaci iz baze bez pregleda...A kod ovi Alpine DAF-ova je problematicna instalacija...Dobro se zavrsilo opet...;)

Član
kod nas kupila firma ilma ovaj gradski prijevoz, pa se vozaju ovi malo noviji busevi oni manji isuzu..cak imaju i led svijetla

ima par onih velikih bas su dugi...,dok im se motaju zadnji tockovi

Član
Isao sam ja jednom iz sarajeva u zenicu busem centrotransovim, i na pola autoputa prije visokog negdje, prolazi auto pored nas u lijevoj traci i svira, blica, sve 4, kad, gori kod nas motor :lol:

Član
Gradski autobusu i od ovih manjih privatnika to je sve u prosjeku staro po 30 godina :icon_evil:

U drugim zemljama ovo sto se kod nas vozi mos samo u muzejima vidjet a oni iz "Litva trans" su jos jaci :lol:

Član
Nemojte tako... i ja sam prije kao dijete osjetio cudan miris, pa smo stali, i neka guma pocela goriti, ali nista strasno... Imamo raznoraznih autobusa, kako starijih, pa i ovih novijih, ali imajte obzira da se ovo vozi 20 sati dnevno, znaci nemaju kada ni odmoriti, a tek kad su vrucine... Moze se svakome desiti, a za hidrauliku je manje vise istina, jer kada ode, ne znam da li je prave, ali zapamtio sam jedan autobus u koji nisam sjedao do faxa. jer su mi nazad bubrezi otpadali preko lezecih :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.