ibizasa je napisao(la):
mateo.split je napisao(la):
brate u novine, koliko god su gubasi novinari isto tako mogu i pomoci!
posalji email sarajevo x-u
ja se slazem s mateom, ozbiljno se obrati novinarima ili aj da svi zajedno posaljem mail sa svim problemima koji su se desavali, pa ovo je za naslovne strane dnevnog avaza sigurno !
p.s. mamu im j*em
U potpunosti se slazem s tobom, na sarajevo-x sam vec poslao mail, hajd ako ste voljni da pokusamo sta apelovati javno preko novinara, tv, radio, bilo sta, da se konacno stane u kraj ovim jadima. Ja sam nesto razmisljao o Zabranjenom forumu, onaj Sasa stvarno skupi extra goste i temu. Ako ste voljni, evo ga jedan veliki glas ZA
slažem se sa većinom navedenih konstatacija i žalosno je to što nam je uređenje države najkomplikovanije na svijetu, slučaj koji se desio zen3dom-u je primjer sukoba nadležnosti i neuvezanog sistema i čovjek se nađe u nezgodnoj situaciji bez svoje krivice ali što se tiče plaćanja kazni za saobraćajne prekršaje mislim da smo ih većinu sami krivi i da obaramo krivicu na svakojako nazvane policajce jer ne želimo priznati krivicu , uostalom zatvori su puni nevinih , mi smo takvi, nacija poricanja...
Za kazne koje skrivim platim u roku od pola sata, kad sam kriv, priznam, jesam, daj mi nalog i odoh platiti, ali sto sam se nazivio nagledao nepravde, pa to je katastrofa. Jednom umal drotove zgazio nisam, na otvorenom putu gdje ne vazi nikakvo ogranicenje (tako znakom propisano) lole stale na sred ceste iza nepregledne krivine, ja naidjem oni bub mase stani, mal ih ne udarim, kad su vidjeli da je majka sa mnom onda fino, a naostrili se bili mal potrco s nalogom nije :lol:
Izbaljezgo mi nesto, pregledao opremu, ja sve pustio, kad je zavrsio onda ja na njega, nepropisno obucen, neoznacen dio pored ceste gdje zaustavlja vozila, stajao (tj stajali) na sred ceste na nepreglednom dijelu, rekoh bolje vam je sklonite se dok niste poginuli i obucite se kako treba, neko ce misliti da stopirate :lol:
U ovakvim trenutcima se uvijek sjetim vica s lolom:
Isao lola i zaustavi ga drot masuci rukama, Lola stade, otvori prozor, drot prilazi.
-Dobar dan - rece policajac
-Dobar dan - odgovara Lola
-Vasa dokumenta - drot
-Molim
-Dokumenta, saobracajnu i vozacku
Lola ga gleda onako, mjeri od glave do pete, kaze
-Slusaj, ja te tako obucenog mogu samo povuci ako mi je usput, ako hoces ulazi, ak ne dovidjenja
Drot ga gleda izbezumljeno, vidi Lola koliko je sati, ubaci u brzinu i nastavi svojim putem, a drot ko popisan osta......
Tako nekako ide taj vic, ako grijesm sorry