Naročito drsko ponašanje u Posušju: Kažnjeni sa 300 KM zbog turiranja automobila

Naročito drsko ponašanje u Posušju: Kažnjeni sa 300 KM zbog turiranja automobila

Član
Pozdravljam potez policije! Sve sto ugrozava bezbjednost drugih u saobracaju treba kazniti!
Ima nas koji smo se vec ozenili, ili ce se zeniti i pravili ili pravice svadbu, pa ne treba ugrozavati one koji se tad slucajno voze sa npr. porodicom u autu a sa druge strane ili pored njega pijani likovi se izivljavaju i kakvi sve ne budu na takvim dogadjajima. Nek se svako izivljava u svom dvoristu pred svojom porodicom i djecom a ne na javnom putu. Nemojte pokusavati drzati predavanja o tome, i braniti to obicajima, jer kad su isti ti obicaji nastajali, automobili nisu postojali, i to se nije radilo, i svi smo mi bili na svadbama i bicemo i imamo priliku i mogucnost to isto ciniti, ali to nisu stvari koje treba da se rade na javnom putu i poistovjecuju sa svadbenim ili nekim drugim obicajima!
Ja kad sam svadbu pravio, imao sam drugove koji su dosli sa Off road vozilima (koja su uredno registrovana i takmice se u ligi BiH), i opremom i kad su svatovi skrenuli sa glavnog puta blizu moje kuce, na obliznjoj livadi su napravili sou za goste, i posle toga uredno ih parkirali kod moje kuce i sjeli samnom u vozilo i nastavili sa obicajima i veseljem. Na ovom klipu je jedan dio tih vozila i mojih drugova, i blizu ovog mjesta je moja kuca pa zamislite kako bi to izgledalo da smo htjeli da to prikazemo kao "obicaji" ... a mogli smo naravno!
 
Poslednja izmena:
Od kad paljenje guma na mjestu "uteče na bezbednost saobraćaja". Pa cijeli svijet voli raditi burnout i sad se ovdje našlo par pametnjakovića koji kažu da je to protuzakonito. Ne znam koji k. uopće radite na TUNING forumu, rađe se učlanite na neki što se bavi heklanjem ili pravljenjem pizze. :D

A debilna najdebilnija policija ima u evidenciji prekršitelje, ustvari manijake, koji imaju 50 prijava za najteže prekšaje, i oni i dalje slobodno divljaju cestama jer znaju da im "zakon" i debilna policija ne mogu ništa.
 
Član
Cudno da nema neki snimak iz Posusja da vidimo o cemu se radi, ovako samo ja, ti, mi, vi, oni...
I ponovo kazem respect za sve obicaje ali u granicama, ovdje su momci glavnom cestom palili gdje su se 100% stanovnici zalili.
 
Član
Fino u dvoriste svadbenog salona ili u dvoriste kuce i pali gume koliko god hoces. Hodas ulicom debil pored tebe pali gume gledas hoce li te komad gume kamen ili mozda auto udarit.
 
Top