jusuf je napisao(la):Ma nisam et...jesam ispo p**** što ga nisam makar jednom lupio:icon_sad:
Pa jest to, ali opet ću reći...ko zna imal kakvu boleščuru, pa da ga udarim i tako i ja zaradim "nešto" ni kriv ni dužan...to je bilo nekako jače u meni od toga da mu preberem kostiOggyBoy je napisao(la):jusuf je napisao(la):Ma nisam et...jesam ispo p**** što ga nisam makar jednom lupio:icon_sad:
Džaba ti sad da se kaješ. Prvo tuci, pa onda pričaj.
eeeee dobro si, to mi nije bilo na pametitrizex je napisao(la):Bjezi ba , kakva p.... kakav je vakat bolan dosao jos bi on tebe tuzio na kraju, pa eno onaj momak sto je izasao da brani oca dok su mu krali auto bice optuzen za pokusaj ubistva, jebes ovakvu drzavu
jusuf je napisao(la):ovo je država za...lopove
edo_benz je napisao(la):jebo bi ja njemu majku pa vi pricajte sta hocete zaboli me ona stvar za zakon
Druže doživio sam ja već 2 puta ove godine da mi obiju i stan i kuću, i znam dobro kakav je osjećaj kad ti odnesu...SVE...i to što ćeš ti ubit boga u njemu neće vratit ni pare ni bilo šta što je odnešeno...samo ćeš sebi još problema natovaritOggyBoy je napisao(la):edo_benz je napisao(la):jebo bi ja njemu majku pa vi pricajte sta hocete zaboli me ona stvar za zakon
I ja to pokušavam reći, al' ovdje izgleda sve neki poštovaoci zakona. Baš bih vas volio viditi kako to "smireno" reagujete na pokušaj krađe nečega vašeg, provalu, napad,... ku*ac moj bi bili smireni, već lomi ga dok ne slomiš, pa poslije o posljedicama razmišljaj!