Oggy je napisao(la):i meni je poznata oktavia...cini mi se da je iz Kaknja ovamo...
Oggy je napisao(la):moRe bit, gledao je, desna strana je bila najvise udarena koliko sam skontao...
znam onda i covjeka, ako je to to auto...
Astra je napisao(la):Oj dragi Boze hahahahahahahahah koji debil u pm... Ovo sve pokazuje gdje zivimo... Ovo je IQ -130... Ja se cudim kad ljudi voze 100 na sat u lijevoj traci na AP-u, a ovaj ne zna ni proc kroz naplatne, trebali bi mozda kakvo slikovito uputstvo stavit prije naplatnih...
Fiesta ST je napisao(la):Ode skoda u pm...bokte.....
roki_actros je napisao(la):Nije samo kriv vozac vec debil investitor, projektant i revident...Betonski zid stavili kao odbojnik..Plasticnih odbojnika i usporivaca nigdje...
namikbh je napisao(la):Nije to nista, znam jednog koji je stao da plati, mahinalno ili kako vec je smotao puni lijevi kada je dobio ticket i normalno po gasu BUM u rampu a nije ni izasao
_JokeR_ je napisao(la):namikbh je napisao(la):Nije to nista, znam jednog koji je stao da plati, mahinalno ili kako vec je smotao puni lijevi kada je dobio ticket i normalno po gasu BUM u rampu a nije ni izasao
da nije SENAD LEMES