napad pit bull-a

napad pit bull-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
sve ove kerove treba istrijebit da nema ni jednog na planeti zemlji pit bulove doge dobermane boksere i sve te djavlije kerove koliko nevini ljudi strada radi njih koliko je djece osakacene samo umobolni umovi drze ovakve kerove i drze ih za borbu pasa znaci vole ih samo sto mogu zaradit na njima

BHT Ovisnik
ne volim ove bjesne,rotvajler jedino,al labrador nema ljepseg psa i pametnijeg:icon_smile:

Član
bio je jedan slucaj u njemackoj prije 5 godina kad je pit otkinuo zeni facu...

i jos nesto
gdje ces bilo koju drugu džeklu pored BH Tornjaka...sto se mene tice boljeg nema :cool:

Član
gaga je napisao(la):
bio je jedan slucaj u njemackoj prije 5 godina kad je pit otkinuo zeni facu...

i jos nesto
gdje ces bilo koju drugu džeklu pored BH Tornjaka...sto se mene tice boljeg nema :cool:

nazalost su to tamo redovne vijesti, sad odraslu osobu, sad dijete..
zakon za drzanje ovih rasa je veoma ostar.. i opet se desi.

BHT Ovisnik
u mostaru je prije par godina pitbull zenu razderao,mislim da je prezivila nekako,nikako ga nisu mogli rijesit dok covjek nije sa pištoljom reagovao i momak sad sto je njegov pas bio imao je kasnije bull terijera,nezz ima li ga i sad

Član
moj najbolji drug ima pit bull-a, ogroman je, duplo veci sigurno od ovog sa ovog videa, al kroz citav njegov odgoj i odrastanje nikad ga nismo ucili da napada ljude, znaci prava beba, igra se stalno, malo je problem kako je sad narastao pa kad se zaleti i skoci na tebe obori te nekad sa nogu, al nikad ne ujeda, mislim i kad se igra uhvati te za ruku tacno samo da osjetis zube, nikad nikog nije ujeo, cak ni na komandu ne ujeda niti zna za takvu komandu, ono sto je interesantno i po cemu se vide karaktiristike pravog pitt bull-a jeste to da u basti ima na drvetu svezana jedna velika guma od motora koja je na visini metar ipo, kad ga provociramo i huskamo na tu gumu, zna je uhvatit i visit tako po pola sata sat a da je ne pusti i da je trga. znaci, sve je do vlasnika, nije do psa, koliko mu je paznje posveceno, na koji je nacin odrastao itd. pas nije kriv, nego ona debela mrcina, trebala je dobit 6 godina a ne 6 mjeseci.

Član
Joj ja se bojim cuka nenormalno, narucito ovih opasnih...
slazem se da svi oni mogu biti i dobri ako ih vlasnik pravilno odgoji, ali i pored toga njega uvijek moze neki prenos spucati i da ujede nekoga.

Inace i meni je ovaj Dogo broj1 definitivno, ima preludu gradju i vizuelno premocno izgleda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.