tvrdoglavi Član 18.02.2010 #93 Davor_ je napisao(la): TVRDOGLAVI SINE TASTATURA TI SE POZLATILA! Kliknite za proširenje... ma da je ovako zlata,ko ce ga strugat sa tastature :lol:
Davor_ je napisao(la): TVRDOGLAVI SINE TASTATURA TI SE POZLATILA! Kliknite za proširenje... ma da je ovako zlata,ko ce ga strugat sa tastature :lol:
GOLF TZ Član 18.02.2010 #95 da i ja jednom dobru temu pokrenem...ev i ja sam voljan uraditi nekome neku pa nek kaze kome sta treba....samo jedna nalja za danas...
da i ja jednom dobru temu pokrenem...ev i ja sam voljan uraditi nekome neku pa nek kaze kome sta treba....samo jedna nalja za danas...
GOLF TZ Član 18.02.2010 #102 Death_beat je napisao(la): e jesi ove varnice/iskre nacrtao Kliknite za proširenje... suti s obzirom da sam pocetnik ovo je predobro....:lol:
Death_beat je napisao(la): e jesi ove varnice/iskre nacrtao Kliknite za proširenje... suti s obzirom da sam pocetnik ovo je predobro....:lol:
mirzaa3 Član 18.02.2010 #103 GOLF TZ je napisao(la): evo za avdu...mirza... Kliknite za proširenje... Ovo je nova trica
GOLF TZ Član 18.02.2010 #104 mirzaa3 je napisao(la): GOLF TZ je napisao(la): evo za avdu...mirza... Kliknite za proširenje... Ovo je nova trica Kliknite za proširenje... e jbg sad....stavi nju....ko da ce ko skontati....uglavnom je a3....0
mirzaa3 je napisao(la): GOLF TZ je napisao(la): evo za avdu...mirza... Kliknite za proširenje... Ovo je nova trica Kliknite za proširenje... e jbg sad....stavi nju....ko da ce ko skontati....uglavnom je a3....0