trizex Član 16.02.2010 #47 ma imamo mi umjetnika na forumu, imal' ko raspolozen da modifikuje venta recimo?
zlajaaa Član 16.02.2010 #48 trizex je napisao(la): ma imamo mi umjetnika na forumu, imal' ko raspolozen da modifikuje venta recimo? Kliknite za proširenje... aj probat ću ja! sutra ću stav*t
trizex je napisao(la): ma imamo mi umjetnika na forumu, imal' ko raspolozen da modifikuje venta recimo? Kliknite za proširenje... aj probat ću ja! sutra ću stav*t
bmwscaner Član 16.02.2010 #50 www.ebay.com tamo sam vidio za skoro sva auta se prodaju po mislim 8 dolara gotove nalje
M marko_v Član 16.02.2010 #51 evo ako moze za jedan specifican auto,ako slucajno moze nesto da se nadje...lancia thema 92 god. :icon_biggrin: hvala unapred
evo ako moze za jedan specifican auto,ako slucajno moze nesto da se nadje...lancia thema 92 god. :icon_biggrin: hvala unapred
zlajaaa Član 16.02.2010 #52 trizex je napisao(la): aj meci Kliknite za proširenje... biće sjutra! uradit ću na novo! nako hoću i sebi...
trizex je napisao(la): aj meci Kliknite za proširenje... biće sjutra! uradit ću na novo! nako hoću i sebi...
M marko_v Član 16.02.2010 #55 ajd ako meni neko moze nac,veliki tockovi (17-ke :icon_biggrin,siroke gume,rub jedan zpinje EDIT: za auto lancia thema...
ajd ako meni neko moze nac,veliki tockovi (17-ke :icon_biggrin,siroke gume,rub jedan zpinje EDIT: za auto lancia thema...
trizex Član 17.02.2010 #57 bmwscaner je napisao(la): nema smisla ovu nalju stavljati ako nisu siroki tockovi i stretch gume Kliknite za proširenje... Et sad jel' se racuna negativan nagib i sirok trag?
bmwscaner je napisao(la): nema smisla ovu nalju stavljati ako nisu siroki tockovi i stretch gume Kliknite za proširenje... Et sad jel' se racuna negativan nagib i sirok trag?
tvrdoglavi Član 17.02.2010 #58 ev ko se prvi javi,uradit cu mu ja na taj fazon "no fat chicks...",samo nek kaze koje auto je u pitanju
ev ko se prvi javi,uradit cu mu ja na taj fazon "no fat chicks...",samo nek kaze koje auto je u pitanju