Najteži čovjek na svijetu

Najteži čovjek na svijetu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
srdjo je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Jel mu ovo desno jaje što visi :lol:

vjeruj da je to prvo na sta sam pomislio kad sam vidio sliku...:lol::lol::lol:

a stvarno je zalosno ovo...sto je previse, previse je...:icon_confused:

I ja mislio da je JAJE :lol:
A sta ce covek,bas mi se svidja gotivan je :D

Ako je on sretan i ja sam.

A jbg to su neki hormonalni poremecaji,nije on glavni krivac za ovo,mislim dijelom i jeste,uvijek se moze smrsati,ali u njegovom slucaju je to sigurno jedno 10x teze nego u slucaju "normalnih" ljudi.

Al boli ga kita,sto neko rece,lik zdere,izlezava se,guzi (dobro necemo precerivat;)) uglavnom on haman sretan.

Član
erol_brcak je napisao(la):
Ako je on sretan i ja sam.

A jbg to su neki hormonalni poremecaji,nije on glavni krivac za ovo,mislim dijelom i jeste,uvijek se moze smrsati,ali u njegovom slucaju je to sigurno jedno 10x teze nego u slucaju "normalnih" ljudi.

Al boli ga kita,sto neko rece,lik zdere,izlezava se,guzi (dobro necemo precerivat;)) uglavnom on haman sretan.

U pravu si kod njega je u pitanju hormonalni poremecaj. Medjutim nije sve ni do toga ipak on se jako dugo ne krece,i sta drugo ocekivati ako samo jede i lezi i cijeli zivot tako. Vjerovatno je nekada imao koliko-toliko normalnu kilazu,nije oduvijek bio rekorder sto se tice kilograma. Danas sam bas gledala na novoj tv da je dobio svoju vozilicu.. Uglavnom sada mora da preuredi mjesto stanovanja. Mora napraviti garazu u kojoj ce biti njegova vozilica. Krevet ce preseliti tamo ..tako da ugl on ce da zivi u auticu konstantno,a svakako planira i sa suprugom na kvarcanje!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.