ponovo copy/paste sa Hraweb.com
TH PERFORMANCE (Hic) :
Eto i mene u ovu sapunicu.
Prvo i osnovno, kako mi svi imamo pravo na svoje misljenje, imam i ja na svoje.
Tako je ono u lockanom topicu moje misljenje.
A sada, nakon svega procitanoga, bogme me zapanjuje cinjenica da ljudska glupost nema granica.
A nerazumijevanje napisanog jos vise.
Ove storije ovdje napisane nemaju veze s onim sto se dogadja.
Gorica je otkazana zbog ucjene vojske, koja je u zadnji cas povecala cijenu piste 3.5 puta od dogovorene, a drugi razlog je bila vremenska prognoza.
Kome to nije jasno....a kaj cu mu ja, neki i u svemirce vjeruju.
INA se povukla kao sponzor par dana poslije gorice. Ostali smo na par sponzora koji su jos koliko toliko mogli pokriti odrzavanje utrke, bez ikakvih dodatnih sadrzaja, samo pista i toi-toi.
Upravo BEZ TIH ljudi se ostalo nakon istrage. Ne prije....kako god se nase TV zvijezde opravdavale.
Problem je da je u ocima NORMALNIH ljudi (nasih roditelja, i tudjih) to "slucajno" prolazenje kroz crveno i ostale gluposti iz emisije ustvari izgledaju debilno. I opasno. I ton emisije i ostalo je debilan. A izjave....majko bozja.
Nitko NAS ne pita kako mi vidimo scenu i kako se mi na billi zabavljamo, kako mi to dozivljavamo.
MI smo po njima, ljudi ilegalci, nesto cega se treba kloniti i nesto sto je s one strane zakona.
UMJESTO
da je netko normalan rekao:
Mi smo streetraceri. Vozimo pod LICENCOM HAKS-a, imamo svog prvaka koji se na kraju godine proglasava u svakoj HAKS-ovoj disciplini, pa tako i SR-u, postujemo propise, i ne zelimo divljati po cestama. Bili bi zahvalni kada bi grad/drzava/crni cigan cuo nas apel i pomogao nam da korisitmo/izgradio nam/ nesto trece stazu na kojoj bi mogli brzu voznju skloniti sa ulica i tako sve uciniti sigurnijim. Odrasli smo i zelimo promovirati race kao disciplinu, jer je to sportski, jer to odgaja mlade vozace, koji imaju mjesto gdje se mogu dokazati za usljivih 300kn.
I tako dalje i tako dalje.........
A dobili smo.....znate i sami. Obicno govno.
Mozete se u zivot kladiti da ce policija biti i visestruko zajebanija nakoh takvih ispada, sjetite se samo prije par mjeseci pompe na TV radi prastarih filmica.
A konacno, ako vama nije stalo, i mislite da je to super...uzivajte. Ja sam svoj osvrt na to napisao, i vjerovali ili ne, bilo tko tko ima 2 grama mozga u glavi i moze spojiti 2 i 2, u tome prilogu nije vidio nikakvu DOBRU stvar, nego samo losu.
Pridjev ILEGALNO nikako ne stoji streetraceu, pa ni vama, dragi moji kriticari.
EOD