ev jedna za najcudnije
u zenici na semaforu,dvije trake za pravo,ja u desnoj,dosao a tek se crveno upali,treba malo duze cekat do zelenog...kisa malo padala,cesta vlazna...kad dodje lik s,pogadjate,golfom EMKA CVAJ,stade kraj mene,spusteni prozori,gotovo lezi unutra,sjediste do kraja izvaljeno,kemal malovcic se ori
haj reko,okrenem se pravo gledam svoja posla...kad lik poce turirat golfa,trza ga na kvacilu,skace prednji dio...ja samo cool...on smanji one visokotonce
i kaze meni smijes li se trkat...nista ja,vidim hajvan neki...a za to vrijeme golf zacadio,sve u dimu...1,6 cadjo pokazuje znakove za generalku
on mene ufatio vrijedjat...poce psovat,zvat me pi*kom...kontam hocul...ma necu ajd...on opet...ja na retrovizor,nema nikog iza mene..vratim se 2-3 metra,on gleda u mene i ja u njega...dignem dzipa na 4000 obrtaja,skinem nogu s kvacila,on u mjestu slajfuje,pomalo ide naprijed...pocese gume smrdit...on gleda u mene...okrenem se ja,kazem mu,ajd da te vidim...on se nalozio,pritisce golfa,ja ukljucim pogon na sve cetiri tocka,i opet pocnem dizat obrtaje...on konto da cu opet ostat u mjestu,upali se zuto i ja gas...osta cadjo iza mene...nigdje ga...kasnije ja na parkingu,kad frajer dodje,voza se,i ispred mene se okrenu pod rucnom...kontam ja u sebi,koliki debil moras bit da se ku*cis iako sam te vec otreso...