najjeftinja spedicija/brza posta

najjeftinja spedicija/brza posta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
trebam da posaljem sutra iz Banja Luke za Tuzlu jednu bosch pumpu

koje su najjeftinije

IN Time,Intereuropa, TNT....

Član
Ja trenutno radim sa Euro exxpres , Intereuropa jednom i vise nikad

a ovi ja kako znam nemaju zone nego samo kilaža se gleda

http://www.euroexpress.ba/

Član
a ima li ovaj euro expres onu mogucnost da taj sto prima plati recimo njima tu robu a da oni meni donesu taj novac...

BHT Ovisnik
ja uvijek koristim 24vip,najpovoljniji su,felge iz doboja poslali mi u mostar za 35km dok euro expres i drugi traze 60km+
a ako koristis do tezine 10km il manje najbolje ti je cityex,10km do 10kg,najjeftinije:icon_smile:

Član
prozor je napisao(la):
a ima li ovaj euro expres onu mogucnost da taj sto prima plati recimo njima tu robu a da oni meni donesu taj novac...

:icon_question: nisam imao prilike i nebi ti znao odgovoriti

BHT Ovisnik
24vip i cityex to radi,normalno,tko primi paket posalje lovu po njima i to ne naplacuju dodatno:icon_smile:

BHT Ovisnik
nermin suljagic je napisao(la):
Zna li kogod koliko bi me izaslo poslati iz sarajeva u zivinice paket nekih 35kg...

Sorry sto spamam..

u cijeloj BiH ti je ista cijena,doslo bi te oko 30km,marka-dvi manje-više

Član
Ljudi, nemojte nista vrijedno slati ovom postom, ko god da je u pitanju! Samo ime: "BRZA POSTA" sve govori! Tako utovaraju i istovaraju vrijedne stvari k'o da su lopte! Da Bog sacuva! Radio sam nekoliko vikenda preko studentske zadruge, dobro placali, ali upropastise lomljive stvari, kompjutere, TV uredjaje, monitore,... STRASNO!!!

Član
Nebi se slozio sa tobom oggyboy,al dobro svatko ima svoje mislenje...Recimo kada saljes neke osjetljive stvari ti treba da naglasis vozacu o cemu je rijec, ako je paket vec zapakovan i ne moze da se vidi sto je unutra, naglasis da treba skrenut paznju... A brze posto sto se tice,pa iz nekog licnog iskustva mogu reci da mi se do sada najvise svidio Citty Ex, i 24vip, intereruopa nije losa,al ako cekas naplatu robe, bogami ces se i nacekati, dok je kod ova dva navedena rok naplate cca neka 2-3 dana...

N

nenad

Ja cesto saljem putem Euro Expressa i cijena paketa do 5kg je 11.70km bilio gdje u BiH, s tim da imam povrat novca, tj posaljem nesto, oni to isporuce, naplate i donesu mi pare nazad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.