KRVOLOK je napisao(la):Almir je napisao(la):Trenutno, -> sve ovo je istina bila,ali prije nekoliko godina,trenutno i nazalost AMK Gradiska je daleko iza ovoga sto si napisao.
AK Gradiška, bilo koji faktor da uzemete u obzir.
1. organizatori prvog SR-a u BiH -> apsolutno tacno
2. kontinuirano ucesce na domacoj i "stranoj" sceni -> nazalost vec odavno se niko osim topica netakmici ni u jednoj disciplini
3. grupa koja se nije raspala jer ih spaja ljubav prema automobilizmu -> i kod nas se svasta promjenilo,ovo je relativno tacno
4. grupa samostalnih strucnjaka i entuzijasta -> neznam na kakve si ovde strucnjake mislio,trenutno u klubu ima samo jedan auto za trke i vozi 15 sec klasu a kako stvari stoje tesko da ce i biti napretka u dogledno vrijeme
5. bez hvaljenja i pretjerivanja -> ovo je tacno,i kad smo bili u najvecem usponu nismo se nikad hvalili i nesto umisljali
6. uvijek spremni pomoci, a ne namecu se -> neznam opet s kim kontaktiras iz kluba i ko ti je pomagao u necemu,ali sigurno da imamo iskustva sto se tice organizacije trka koja mogu nekome da koriste
7. uzor za domacine, sagovornike i savjetodavce -> druzenje i domacinsto je uvijek bilo na nivou i neprevazidjeno je i danas,ako su se neke stvari izgubile sto se tice organizovanja trka i ucestvovanja,spremnost za druzenje i gostoprimstvo je ostalo i danas
8. ljudi sa kojima se moze dogovoriti i kafa popiti -> to je apsolutno tacno
- ovako moze u nedogled..
IGY je napisao(la):guster je napisao(la):slazem se jer nemozes porediti neki klub koji su vecinom 402 ili Db?
da jer neki klubovi su samo za style, neki samo za race, neki samo za dB
rijetki su koji imaju sve tri zastupljene discipline
Death_beat je napisao(la):a vidim da gore spominjete da samo topic (sa astrom) vozi za amk gradista..
zar basta nije u amk gradiska? u kojem je on klubu?
Death_beat je napisao(la):a vidim da gore spominjete da samo topic (sa astrom) vozi za amk gradista..
zar basta nije u amk gradiska? u kojem je on klubu?
Almir je napisao(la):Trenutno,
AK Gradiška, bilo koji faktor da uzemete u obzir.
1. organizatori prvog SR-a u BiH
2. kontinuirano ucesce na domacoj i "stranoj" sceni
3. grupa koja se nije raspala jer ih spaja ljubav prema automobilizmu
4. grupa samostalnih strucnjaka i entuzijasta
5. bez hvaljenja i pretjerivanja
6. uvijek spremni pomoci, a ne namecu se
7. uzor za domacine, sagovornike i savjetodavce
8. ljudi sa kojima se moze dogovoriti i kafa popiti
- ovako moze u nedogled..
xzone je napisao(la):po meni xXx najaci i sto se tice raje i scene..znam gotovo sve iz kluba i ono raja extra svaku noc pijemo kafu na el tarik oil-u u vogosci i ono fkt je nema dalje..
Alden_SA je napisao(la):ja sam napravio gresku al postavit vu novu temu a ov nekaadmini obrisu. malo smjesne kometare sam procitao kao znamo se i najbolji su. u novoj temi mort ce te navesti razlog zasto je koji klub najbolji, sta su osvojili i koliko?