najbolji thread

najbolji thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
:lol:
danas

i662527_th.jpg

MTR

Član
glaj spiska perverznjaka hahahahahahahahahahaahahahaaaaaaaaaaaaaa :lol::lol::lol::lol:

haj Troza ti si ok , mos mislit spiska u admina i modova ffffaaaaakkkk :D:D:D

MTR

Član
Deyo je napisao(la):
Ja do sada nisam vidio ni na jednom forumu da imaju notifikacije :D

mozes ti :cool:, a ovo gore ja bi sve nadleznim prijavio , sve perverznajci hahahahahahaa:lol::lol::lol:

Početnik
Deyo je napisao(la):
Ja do sada nisam vidio ni na jednom forumu da imaju notifikacije :D

lepo uradjeno kolega :cool: nego sta mislis o onome sto sam pisao na 52 stranicu OFF-a, da izbaci obavestenje ako se u toku kucanja poruka i samog odgovaranja nadje odgovor koji korisnik nije video?

cesto mi se desava da ogovaram na jedan post, kad od trenutka kucanja do postovanja odgovora ispadnu jos 3 nova :D:lol::lol::lol: pa onda moram back, pa citat itd.. sta mislis kolega, ima li logicne i pratkicne primene?

Početnik
haha, pa mogu da ti objasnim, nije nikakav problem ;)

ako hoces mogu da iskopam sa http://www.tuningtube.rs/ foruma kod (CI platforma) da vidis kako sam ja to uradio.. u pricipu je jednostavno, moze za vece da se uradi.. sve sto ti treba je da uhvatis vreme kada korisnik otvori temu (gde je brz odgovor) ili kada klikne na "odgovori", i da u kod kod postovanja ubacis proveru tipa: ako je od tog vremena ulaska u temu/ili klika na odgovor u bazi dodat novi odgovor, selektuj nove odgovore, ispisi ih na ekranu i izbaci obavestenje tipa citat: "U toku pisanja komentara na istu temu dodat je još jedan ili više od jednoga komentara. Ako želite sada je pravi trenutak da u svetlu novih komentara razmotrite sadržaj Vašega komentara!"...

nista preterano komplikovano, mogu i kod da ti posaljem samo neces moci (barem ne bez sitnih prepravki) da ga iskoristis jer nisu iste platforme ali mozes da se ugledas na njega i po toj referenci da opicis svoj kod :cool:

Početnik
hahaha, a vidis, ja ludak opicio kod (jebo sam se celo vece da ga nastimujem :D) na TT-u a koliko je portal posecen prva primena ako bude za godinu dana bice dobro :D:lol::lol::lol: jbg, sada cu da krenem da radim malo marketinga pa ce valjda stvar da krene na bolje ;) u planu je jos jedan portal za zurke ali polako, ima vremena.. prvo kona pa onda posao, ne smem da rizikujem da poludim od silnog programiranja, vec se jednom desilo :D moram da imam nekog pored sebe da me odvuce od "sivila" :icon_smile:

inace tebi svaka cast, vidis, npr: za AJAX sam duduk :D, mada bas bi voleo da ga naucim.. ako ikada upadne neki veci projekat gde treba ajax cimam te zajedno da krljamo kod kolega :cool:

Početnik
Deyo je napisao(la):
Utiče ovo na zdravlje, kako fizičko tako i psihičko :D

opasno je kolega po zivot :D:lol::lol: pa sam sam kriv, kad sam manijak uzeo sam da radim portal koji bi u pricipu trebalo da radi tim od 5-10 programera.. jos sam i svoj forum napisao.. pa kako bolan onda da ne puknes :D

a za zurke je extra ideja, videcemo, mozda mozemo da i zajedno opicimo za ceo Ex Yu prostor.. ja bi picio PHP, ti AJAX, drugar (Marko Jankovic iz 187 grupe ako si cuo) graficki design, komsa menadzer (ja njemu pustao poruke a on ludak sve prosledjivao koni, a ja kao nisam znao, sisao vesla :D:lol::lol::lol: hahaha) pi pocerao par klubova iz BG-a i eto nama biznisa..

kako sam ja racunao, za event neka uzimamo 10e, neka bude npr: 30 klubova u bazi, svaki klub po 5 evenata neka okaci mesecno i eto nama 1500e mesecno :D:cool: e sada samo mi treba/nedostaje kona da "pazi na mene" da ne poludim u toku projekta i eto nama biznisa :icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.