Početnik
audia je zafrkavao naprijed smjesten motor ispred prednje osovine i auto je previse klizilo preko nosa,bilo pretesko na prednjem djelu..a dobro znamo da je balans tezine jedna velika stvar...msm da nigdje nije potvrdjeno da je Citroen C4 nabolji WRC auto,istina da je imao najboljeg vozaca jer ipak SuperSeb je najbolji vozac ikada,vozac sa najvise uzastopnih titula...Lancia Delta S4 atomska bomba na tockovima,vozaci su sjedili na rezervoarima goriva vrata su bila pretanka i samu su ih ona djelila od vanjstine..kombinacija kompresora i turbo sklopa su bili pun pogodak..imam negdje izjavu gdje su vozaci jednostavno izjavili da ja ona postala nevozljiva i da je nesmiju voziti na granicama..jer ovjes to nije mogao pratiti..ali dalje Ford RS2000 ufff to je bilo zlo i naopako,steta sto nije zazivilo jer je te godine grupa B ukinuta..ali odvozio je par brzinaca,vozeci nule i meo je konkurenciju u Lancijama i Pugovima..ono sto je maleni Pug uradio Audiju to je Lancia uradila Pugu,jednostavno to je bilo doba za pamcenje..prema mnogima Ford RS2000 bi bio najbolji automobil grupe B,ali se nije prosalvio nazalost..
a sto se tice predjenja WRC bolida i bolida Grupe B..vjerovatnio da bi WRC automobil odnio pobjedu,jer je umjereniji,uskladjeniji,bolje su podeseni itd..dok su bolidi grupe B bili prebrutalni,nervozni,razvijali su velike brzine itd..
u sto se ja napisa jbt..ali eto krenulo me
a sto se tice predjenja WRC bolida i bolida Grupe B..vjerovatnio da bi WRC automobil odnio pobjedu,jer je umjereniji,uskladjeniji,bolje su podeseni itd..dok su bolidi grupe B bili prebrutalni,nervozni,razvijali su velike brzine itd..
u sto se ja napisa jbt..ali eto krenulo me