CoL3 BHT Ovisnik 23.09.2009 #18 da se placa za discovery mozda bih i placao,dok ostalo nista i negledam,ako gledam onda gledam discovery,rtl,nova tv a izjave su:lol::lol::lol:
da se placa za discovery mozda bih i placao,dok ostalo nista i negledam,ako gledam onda gledam discovery,rtl,nova tv a izjave su:lol::lol::lol:
IGY Član 25.09.2009 #20 gledam samo discovery i NOV@ TV ostalo me ni ne zanima, placam kabolovsku samo zbog ta 2 programa
A almir_gr Član 28.09.2009 #21 U nas je glupost isto, ja dobijem racun za TV, a uopste nemam federalne hahah
OggyBoy Član 28.09.2009 #22 Svaka cast! Trebali bi nedje iskopati sta nasi ljudi imaju da kazu! Mnogo su inovativniji u laganju od ovih Britanaca, smijem se opkladiti!
Svaka cast! Trebali bi nedje iskopati sta nasi ljudi imaju da kazu! Mnogo su inovativniji u laganju od ovih Britanaca, smijem se opkladiti!
Dino Član 28.09.2009 #23 AdnaNsa je napisao(la): Zaboravio sam platiti jer me moja djevojka udarila u glavu čekićem. Sve mi se izbrisalo Kliknite za proširenje... Legenda :lol::lol::lol:
AdnaNsa je napisao(la): Zaboravio sam platiti jer me moja djevojka udarila u glavu čekićem. Sve mi se izbrisalo Kliknite za proširenje... Legenda :lol::lol::lol: