nadam se da sam ponovo dobro dosao

nadam se da sam ponovo dobro dosao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
edoze je napisao(la):
u travnik na sta?
pice,kao sok,picee,kao jelo il picee kao...hmmm...:lol::lol::lol::lol:
nek si se vratio,iako nisi ni otisao,al et,nek si se vratio;)
a ne obaziri se ni na kog...boli te cosak...furaj svoje,nek dusmani crknu;)

moze jarane i na pice kao sok,i na jelo picu ako hoces a moze BGM i na to trece..:lol::lol:;);)

Član
A zar nisu presudili moji chewapi? :lol:
Dobro, doci cu ti, ali mala porcija dolazi u obzir :lol:

Početnik
e, nek si se predomislio!

tako i treba!

svi smo nekad pomisljali otici, jer svako ima nekoga ko mu je trn u oku... zato postoji funkcija "ignore"... pa ne gledas i ne nerviras se hihihihi

samo ti budi tu... ljepse je kad si tu, pa dusmani nek popadaju...

Član
Kako me nervirate sa tim djecijim glupostima, otisao vratio se. Ne vidim svrhu otvaranja ove teme. Cista glupost. Kome nesto ne odgovara na forumu i odluci da vise ne diskutuje slobodno nek ide nemora ostavljati oprostajne poruke heh.

Sjetih se Crank-ovog signature-a na auto.ba "OTISAO SA FORUMA". :cool::cool:

N

nenad

Haha, jel ovo 2 ili 3 put da javno odlazis sa foruma? Pa dajte ljudi, naravno da svakoga pocnu nervirati neke stvari, a kome se ne svidja neka ide u miru, a ne da otvara oprostajnu temu u kojoj ce ga ostali ohrabrivati i govoriti mu da ostane!

Član
nenad je napisao(la):
Haha, jel ovo 2 ili 3 put da javno odlazis sa foruma? Pa dajte ljudi, naravno da svakoga pocnu nervirati neke stvari, a kome se ne svidja neka ide u miru, a ne da otvara oprostajnu temu u kojoj ce ga ostali ohrabrivati i govoriti mu da ostane!

ovo mu je drugi put... koliko ja znam.... jest fakat ako ces vec ici... idi jarane.... attention seeker.... hehehehe.....

elmire koja si ti budala.... ne znas ni da li si pos'o ili dos'o

Član
bulex je napisao(la):
nenad je napisao(la):

ovo mu je drugi put... koliko ja znam.... jest fakat ako ces vec ici... idi jarane.... attention seeker.... hehehehe.....

elmire koja si ti budala.... ne znas ni da li si pos'o ili dos'o

:lol::lol::lol: MAAA LJUBIM JA VAS SVIJU;);););) NEBRIGAJTE JOS CU VAM ZIVCE VADITI NEIDEM JA NIGDJEEEE:lol::lol::lol:

Član
edo_16v je napisao(la):
Kako me nervirate sa tim djecijim glupostima, otisao vratio se. Ne vidim svrhu otvaranja ove teme. Cista glupost. Kome nesto ne odgovara na forumu i odluci da vise ne diskutuje slobodno nek ide nemora ostavljati oprostajne poruke heh.

Sjetih se Crank-ovog signature-a na auto.ba "OTISAO SA FORUMA". :cool::cool:

Ogroman potpis..ovooooo je smjesnoooo...cccc...svasta na ovom forumu..:icon_rolleyes:

trizex je napisao(la):
Jip jip jipppiiiiii, ispunila mi se zivotna zelja, opet sam u obdanistu :D

:lol::lol::lol:

IGY

Član
iskreno ne citaju mi se svi postovi ovde, samo cu da napisem da je za mene ovo cista glupost
i kasnije ces se vratiti i opet sve po starom
neka te tu gdje jesi, nemoj posjecivati forum par dana ohladi se i uzivaj opet ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.