nadam se da sam ponovo dobro dosao

nadam se da sam ponovo dobro dosao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo ljudi u sekundi sam odlucio da stvarno napustim forum, stvarno sam po citav dan na forumu bio uvijek sam pratio sta se to desava, ali radi pojedinaca nezelim vise da tu budem aktivan,i uopste da ulazim na forum.. hvala svima koji su me trpili i slusali,stvarno mi je extra bilo provest ovih nekoliko mjeseci s vama ali sta je tu je.. nemojte sta zamjeriti ako kome treba sta pomoci moze se javiti na e-mail: elmir89@global.net.ba ..voljan sam pomoci sta god treba(esto u vezi travnika,okupljanja,pomoci,ako treba obici koje auto-otpade u potrazi za nekim dijelovima samo se javite) pozz

Član
RE: pozz za sve i nemojte sta zamjeriti

elmire neka te,ni sarme probo nisi:icon_biggrin::icon_biggrin:
de ozbiljno ba...cc...zar je doslo do toga da aktivni clanovi odlaze:icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Član

A daj ne zezaj! Ako odes necu ti vise na cevape nikad doci! :icon_mad:

Nemoj tu da se shupas zbog pojedinaca.

Član

ne znam razlog. ne bih da se mjesam ako je to tvoja odluka ko sam ja ili neko da drugi da te sprjecava u tvojoj odluci. meni iskreno ne smetas ni ti ni tvoji komentari pa tako nemam nikakav razlog da kazem da ides. tvoja odluka a nase je da to ispostujemo.

pozz i da se vratis jednog dana.

Član

@emirEX u svakom slucaju hvala i iskreno se nadam da ti nisam smetao..nadam se da cemo se upoznati na nekom SR-u jer c sad od ove godine na svaki dolaziti pa kad chipujem sad na proljece auto mozda budem ucestvovao na 402..

@ludo A ima malo veze i to ali nije bas radi toga pa nisam toliko dijete da radi toga napustam,a za to mi je krivo jer 5x molim moderatore da obrisu skroz moj oglas radi te osobe da ponovo sve napisem na mi netrebaju nikakvi suvisni komentari i ta doticna osoba mi odma prva pokvari oglas..pa dje tu logika..sta bi ja oept trebao moliti moderatora da opet brise il nesto..hhh..nedo mi bog..20% je to imalo udjela u ovome sto napustam..a 80% cu zadrzati a sebe jer nebi uopste da sebi stvaram neke neprijatelje...

@svi fino mi je bilo druziti se na forumu i najbolji forum mi je bio,na svakom drugom na kojem sam regan ni 1% nije raja ko ovdje.. ima pojedinaca i stvarnooo bljak.. pozz nadam se da ce nekad bit jace od mene i da cuse opet vratiti ali u ovom trenutku i dok mi je ova pamet,ne,nezelim..

Član

elmir je napisao(la):
@emirEX u svakom slucaju hvala i iskreno se nadam da ti nisam smetao..nadam se da cemo se upoznati na nekom SR-u jer c sad od ove godine na svaki dolaziti pa kad chipujem sad na proljece auto mozda budem ucestvovao na 402..

aBd braca. samo sretno i drzi se desne strane

Početnik

steta je vidjeti kada bilo koji clan odluci napustiti forum, ali to je sve dio ciklusa... mozda ces, kao sto sam kazes, kad ti ne bude "ova pamet", ponovno doci i biti aktivan...

Steta, ali to je tvoja odluka...sretno ti dalje u zivotu, druze....sjeti se svojih horoza ponekad, pa navrati i pozdravi nas :icon_cry: heh

pozdrav

svi mi ovdje trpimo jedni druge netko mene ja nekoga ti nekoga netko tebe to je tako na svakom forumu svugdje ima negativaca i hajvana koji provociraju ali kao što neko reče to je sve dio foruma i svega ovoga zato ti je moj savjet glavu gore drži se svoga za sebe i negledaj na druge čuvaj se i pamet u glavu i naravno ako mi trebi trebali samo se javi tu smo koliko možemo pomoći pozz (na kraju bi svi volili da ostaneš na forumu nećeš ništa dobit s tim da odeš samo će ti se smijat iza leđa)

Član

Bro ne znam sta da ti kazem stvarno te svaki dan bilo pa bio si i dosadan :icon_smile::icon_smile: (sala) ne bih volio da odes, ali tvoja odluka je tvoja odluka

Član

zalosno stvarno
zenicafreak je napisao(la):
jesil svjestan da niko neće kupiti gume koje su raspar a i ta cijena.
Žao mi je ali je tako,
Bili ti kupio to da netko drugi prodaje
svasta,lika...no comment na ovo bgm...sto modovi ovo ne sankcionisu,ak covjek prodaje ima pravo stavit 1000000000000000000KM cijenu,i ne bi trebalo da se nadje neko ko pametuje da je skupo...hoce li prodat il ne,tice se samo oglasavaca:icon_rolleyes:
covjeka je to,izmedju ostalog,navelo da napusti forum:icon_mad::icon_mad:

Ovo je virtualni svijet,nista vrijedno nerviranja,tako da mi je
ovo smijesno...:cool:

Član
eh ovako prvo da se zahvalim svima koji su me savjetovali da nenapustim forum a najvise moderatoru "freekvw1983" koji me je posavjetovao da dignem glavu da se neobazirem na "pojedince" i to cu bas i uraditi.. necu sad da neko govori da sam idiot sta glumim sad napustam forum pa se sad predomisljam jer stvarno je bila ta odluka i stvarno sam bio ljut al eto nedostajao bi mi stvarno forum pa tako da necu ni otici.. namjerno ostajem pa nek crknu dusmani:).. potrudit cu se da se neobazirem na ovakve stvari i ettt.. jos jednom hvala svima:cool: i posebno moderatosu kojeg sam na pocetku naveo:cool::cool: ajmo sad ko ce mi doci u travnik na piceeeee:icon_question::icon_question::icon_smile:

Član
u travnik na sta?
pice,kao sok,picee,kao jelo il picee kao...hmmm...:lol::lol::lol::lol:
nek si se vratio,iako nisi ni otisao,al et,nek si se vratio;)
a ne obaziri se ni na kog...boli te cosak...furaj svoje,nek dusmani crknu;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.