jojo Član 26.01.2010 #211 RE: my project .......mali update to noke da me ne prljas nek huci dole :icon_biggrin:
nokke Član 23.03.2010 #212 RE: my project .......mali update eo mali update......nabavljena origigi karambolka prednja....ofarbana i postavljena na auto....predobro izgleda.... slike uskoro
RE: my project .......mali update eo mali update......nabavljena origigi karambolka prednja....ofarbana i postavljena na auto....predobro izgleda.... slike uskoro
mirzaa3 Član 24.03.2010 #214 RE: my project .......mali update hahaahha...Gdje si farbao ...Dobro je uradio :lol::lol::lol:
bucky_mb@yahoo Član 24.03.2010 #215 RE: my project .......mali update fin je golf, sve na svom mjestu
nokke Član 08.04.2010 #217 RE: my project .......mali update eo ponovio se i ja malo.... rh felgice 7x15 i 8x15 eo slikice kako to izgleda...
RE: my project .......mali update eo ponovio se i ja malo.... rh felgice 7x15 i 8x15 eo slikice kako to izgleda...
zlajaaa Član 08.04.2010 #219 RE: my project .......mali update ovaj mi je Golf promakao, u svakom slučaju fino radiš, i meni se također sviđa, samo naprijed
RE: my project .......mali update ovaj mi je Golf promakao, u svakom slučaju fino radiš, i meni se također sviđa, samo naprijed
GolFanatiCars Član 08.04.2010 #220 RE: my project .......mali update Prelijep golf Put ka savrsenstvu :icon_biggrin: Exstra su mu RH cup-ice
RE: my project .......mali update Prelijep golf Put ka savrsenstvu :icon_biggrin: Exstra su mu RH cup-ice
sub3r Član 08.04.2010 #222 RE: my project .......mali update oooooo matero draga :icon_eek: kako su mu samo legle.. svaka cast extra slike.. samo ne volim lokaciju
RE: my project .......mali update oooooo matero draga :icon_eek: kako su mu samo legle.. svaka cast extra slike.. samo ne volim lokaciju
dadao_style Član 08.04.2010 #224 RE: my project .......mali update lijep golf lijepe felge uz malo poliranja ima da bude perverzija sretno da se navozaš
RE: my project .......mali update lijep golf lijepe felge uz malo poliranja ima da bude perverzija sretno da se navozaš
bad_look Član 09.04.2010 #225 RE: my project .......mali update Extra sjele poslije bbs najljepše felge za mk2 po meni...pozzz