Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
to sineee, samo radi izvjestavaj nas sta se radi i kako
btw : po meni jedna od ljepsih duja u gradu, fakat je mjera!
sad malo da te prc, jos da bolje ide hahahha
ersane pomjesao si auta hah
kod mene je jos R.. i svira
hehehe kume nemoze bolje...ustvari znas i sam da moze al da se sjebe motor...al hajd meni je drago sto si brzi...jos samo da si glasniji dobro bi bilo....jbg ili si brzi ili si glasniji...
a ljuboje hajd nadji kakve 15 jotiraTe i falciraTe pa da zavrsimo posao
znaci legli xenoni 6k......drama izgleda....nabavio sam i pragove i rubove i lajsne...uskoro ce slicice kad postavim pragove i ostalo...a xenoni su vec na autu zahvaljujuci ERSANU......jos jednom hvala ersane...
eh ovako....posto sam imao problema sa dihtungom glave jer mi je pustao vodu...odlucio sam da to sredim..... a kad vec otvaram motor...treba sve pregledati i po potrebi zamjeniti
sreca pa je sve super bilo....dizne dobre, kompresija na sva 4 cilindra 30 , glavu brusio kod igora na grbavici, znaci sve u super stanju osim hidropodizaca koje sam zamjenio.....
eh evo nekoliko slikica kako je to danas sve izgledalo
ne moze sve da stane u 1 post
UUUUUUUU nOKe trebao bi se prepasti mali je krenuoooo :lol::lol::lol: extra jos samo bosch da se sredi i to je to a onda cemo se mi malo igrati,naravno ako si za :lol: