Muškarcu u Njemačkoj izmjereno nevjerojatnih 7,67 promila

Muškarcu u Njemačkoj izmjereno nevjerojatnih 7,67 promila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
cito sam ovo neki dan... a prica mi rodjak nekog lika na ciglanama zaustavili sa 2,8 promila. hadzo vozio :lol:

Član
Kod mene komsija,koji inace jeda spava i sta jos sve ne radi sa gajbom pive,su zatekli policajci u parku sa 4,2 promila,eh sad jeli to istina ili ne,jer su mi to pricali jarani koji su se tu zatekli

Član
A ja sam kontao kako bi mogao toliko napuhati,i ja mislim da moze,jer mu se organizam navikao na to,jednostavno se naviknes,i piva, bude i hrana i pice;)

Član
Chuza je napisao(la):
A ja sam kontao kako bi mogao toliko napuhati,i ja mislim da moze,jer mu se organizam navikao na to,jednostavno se naviknes,i piva, bude i hrana i pice;)

Rarijedila bi mu se krv previse, jednostavno je nemoguce, nije im aparat valjao ;)

Član
Mozda se covjeku tesko napit pa je moro ,tek posle 7 ga baca ! :lol:

Moram na fakultetu pitat kojeg doktora jel'moguce pa vam javim da rijesimo misteriju ! :cool:

Član
ma ljuudi ovaj moj drug pijo ujutro od pola 8 pa navece do 00:30 sati popijo bruku pica, nikad nisam nikog u zivotu vidio onako pjanog, krenemo iz kalesije kuci (tamo smo sjedili) a on je vozio vw T2 kombija, proletio preko 2 stubica, kroz autobusku stanicu i uso sa kombijem u knjizaru i nezna ni danas dan se nesjeca kako je to uradio, policija mu daje ampulu on nema snage da puhne i izvadili mu krv 1,65 promila... tako da mi nesto stvarno cudno za ovog...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.