Muškarcu u Njemačkoj izmjereno nevjerojatnih 7,67 promila

Muškarcu u Njemačkoj izmjereno nevjerojatnih 7,67 promila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njemačka policija iz Zapadne Pomeranije u srijedu je navečer u parku Stralsund pronašla pijanog čovjeka koji je oborio rekord u pijanstvu: na alkotestu mu je izmjereno je 7,67 promila alkohola. Iako je 44-godišnji muškarac bio doslovno "mrtav pijan", imao je snage napuhati alkotest, a policajci su ostali šokirani što je čovjek uopće živ.

Muškarac, poznat otprije kao alkoholičar, odveden je u bolnicu na triježnjenje. Policajac koji ga je pronašao izjavio je da u svojoj 28 godina dugoj službi nije vidio tako pijanog čovjeka.

Policajci su isključili mogućnost greške na alkotestu. Smatra se da su količine iznad 3,8 promila alkohola u krvi smrtonosne.

:lol::lol::lol::lol::lol:

JA SAM SINOC IMO JEDNO 2.7 promila:lol::lol::lol:

Član
pitam se kolko bi mu krvi nasli u alkoholu u organizmu :icon_smile::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
Ajjj koji manijak.....pa sta treba popit alkohola da nabijes cifru od 7.6...................luuuudddd svabo 1000000000 posto.......ako nije umro onda pije i sad.....................heheh

Član
jaha je napisao(la):
Ajjj koji manijak.....pa sta treba popit alkohola da nabijes cifru od 7.6...................luuuudddd svabo 1000000000 posto.......ako nije umro onda pije i sad.....................heheh

mozda je pio bacardi rum 151 (75,5 % alkohola), ja jednom uzela za dodatak u kolace.. kakvi su kolaci - ne znam, al' rum je dobar

:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.