Član
Prije neke 3 godine sam dosao na ovu ideju
Radi se o auto muzici u kuci,naravno sam sa svojih tada 15 godina nisam mogao bas sve sam realizovati da to lici na nesto,pa sam imao pomoc od strane oca i njegovog jarana
radi se o :
spectron spa 450
pioneer ts a6910
pioneer ts 1346
sony xploud gt 450u
kutija je pravljena od drvenih daski kupljenih u obiju,nista nije posebno izracunato i slicno,namjena je bila da stoji kao ukras i da fino zvuci kada se upali,u toj namjeri sam i uspio
i tako je sve pocelo . . .
jedan oval ubacen vec
malo rezanja i busenja
i tako sve dode na slajfanje
sve je fino spojena tiplovima
proba rezanja kruga
vizuelno samo..
proba nekih boja
rupa za kasetofon
sa unutrasnje strane stavljenja daska da ne bi radio samo onako visio vec stajao pravo
poceto sastavljanje
stege da se fino stegne sve
ostavljeno da se susi
na red doslo kitovanje
sve ceka na ugradnju
opet slajfanje
boja je spremna
lakirano
i pocelo je kopcanje
jos samo radio
i na kraju finalni produkt
struja je rijesena tako sto su ubacena dva adaptera po 5A (jedan za radio,drugi za pojacalo) jedini problem imam sto dode do "probijanja" kada se pojaca preko 20 a podeseno 80% stvari na max,radio se samo "resetuje"
dvosistemci su spojeni na radio,a trosistemci na pojacalo,iako zadnjih par dana na pojacalu je nesto drugo,dok ne dode vrijeme da se to ubaci u auto
radi se o kenwood 800w pa to sve danas izgleda ovako nekako
Radi se o auto muzici u kuci,naravno sam sa svojih tada 15 godina nisam mogao bas sve sam realizovati da to lici na nesto,pa sam imao pomoc od strane oca i njegovog jarana
radi se o :
spectron spa 450
pioneer ts a6910
pioneer ts 1346
sony xploud gt 450u
kutija je pravljena od drvenih daski kupljenih u obiju,nista nije posebno izracunato i slicno,namjena je bila da stoji kao ukras i da fino zvuci kada se upali,u toj namjeri sam i uspio
i tako je sve pocelo . . .
jedan oval ubacen vec
malo rezanja i busenja
i tako sve dode na slajfanje
sve je fino spojena tiplovima
proba rezanja kruga
vizuelno samo..
proba nekih boja
rupa za kasetofon
sa unutrasnje strane stavljenja daska da ne bi radio samo onako visio vec stajao pravo
poceto sastavljanje
stege da se fino stegne sve
ostavljeno da se susi
na red doslo kitovanje
sve ceka na ugradnju
opet slajfanje
boja je spremna
lakirano
i pocelo je kopcanje
jos samo radio
i na kraju finalni produkt
struja je rijesena tako sto su ubacena dva adaptera po 5A (jedan za radio,drugi za pojacalo) jedini problem imam sto dode do "probijanja" kada se pojaca preko 20 a podeseno 80% stvari na max,radio se samo "resetuje"
dvosistemci su spojeni na radio,a trosistemci na pojacalo,iako zadnjih par dana na pojacalu je nesto drugo,dok ne dode vrijeme da se to ubaci u auto
radi se o kenwood 800w pa to sve danas izgleda ovako nekako