bmwscaner je napisao(la):jako lijep primjerak
sto volim kad amstaf otvori usta isto kanta za smece kad se otvori ogromne ralje sa bijelim zubima jednostavno predivno
bobom4Motion je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):jako lijep primjerak
sto volim kad amstaf otvori usta isto kanta za smece kad se otvori ogromne ralje sa bijelim zubima jednostavno predivno
Hvala puno ,a ovaj je sminker bude u stanu a i za izlozbe je! Ma svi kad ga vide ovako misle da je opasan inace je maza, ali to niko ne vjeruje tako da sad kad me pitaju da li hoce ujesti kazem hoce i niko ni ne prilazi, jos pitaju pa sto to drzis u stanu hoces da te pojede:lol:, a jos zesce je kad pitaju imam li i ja buve kad i on:lol:
RCat je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):jako lijep primjerak
divan zastupnik svoje rase ))))
Hvala jos jednom, a zbog njega su zastopali radovi na golfu valjda je opravdano trebalo je othraniti malog zvjerkana
Jose90 je napisao(la):Simba je
Inače, i moj ima pedigree, eksterijerno-radnu knjizicu i pasos pa cemo vidjeti sta dalje
eddo je napisao(la):isto AST, star oko 3 i po godine, zove se psiho i ima vise kila nego sto izgleda ... uglavnom od kako je kod mene voda se sto cesce, uopste nije agresivan jer mu ja ne dam da bude, na kerove i macke ne djeluje manje vise nikako, jedino s kim se ne moze su drugi muzjaci njegove i njemu slicne rase ... kad takvog uoci dzaba mu govorit i ne i dzaba mu cezara dovodit njih jednostavno ne moze i nema rasprave ... a kako bjezi kad vidi autobus to je tako smjesno da se ne da ni prepricat :lol: ... evo jedna slika:
NE QUOTAJ SLIKE