Multimedije

Multimedije

Član
Pozdrav. Posto sam laik sto se tice ovih multimedija koje trenutno videjamona oglasnicima, IG, FB .., zanima me par stvari.
Postoj u audiju imam BOSE ozvucenje (Audi Concert), da li cete pokvarit kvalitetan zvuk, ako ubacim neku od slicnih multimedija?
Screenshot_20200828-115156_OLXba.jpg
Screenshot_20200828-114958_OLXba.jpg
Volio bi da mi neko malo bolje pojasni, da li zvučnici odreduju, ili neki procesor i sl. Hvala unaprijed
 
Član
Ne određuju samo zvučnici, ima do svega. Player, pojačalo, zvučnici, sve troje dirigira kvalitetu zvuka.
 
Član
Bukvalno ti trebaju skupi uređaji da bi testirao koliko gubiš. Izgubiti ćeš sigurno, ali to neće biti baš značajno da krči, ti ćeš čuti razliku, ali drugi teško. Ako to možeš priuštiti možda ti je bolje kupiti neki brand(Pioneer i slično) koji nije android nego kineza koji je android jer i taj Pioneer će imati finih opcija, usb, bluetooth, aux, a neki imaju i android auto i apple car play, sve zavisi od modela i cijene. Mislim da između fabričkog i Pioneera nebi čuo razliku u kvaliteti zvuka. Jeftini kineski android playeri znaju nekada da štopaju jer su slabih performansi.
 
Član
Colle@
Ako je u njemu vec ugradjena onda je najbolje ostati na orginalu , ako vec ubacujes nekog kineza ili japanca obrati paznju dali je taj odredjeni M.M.
podrzava Bose!?, sve ostalo je igra zivaca !!
evo link pa si pogledaj ; mada ima tog matrijala danas kao kineza !;)
https://www.autopumpkin.de/collections/audi-autoradio
Trenutno imam original ali htio bi da to malo bolje izgleda, iskreno ne slusam tako glasnu muziku ali kvalitet zvuka mi je jako bitan, i sad jedini mi je upitno kad je pojacano na neku normalnu razinu, da li ce ista krcati i sl
Ovo trenutni imam
Screenshot_20200831-111156_Chrome.jpg
 
Poslednja izmena:
Član
Po onoj narodnoj ; LJepota je prolazna , kvaliteta je in !!;)
a i orginal ima svoje vrijednosti !!
tvoja roba , tvoj ducan !!;)
 
Top