CoL3 je napisao(la):prijatelj mi na pugu 205 gti ovih dana skinuo zadnji lonac,u leru se ne cuje nesto,normala,pri 1-1,5 rpm isto prilicno normalno,ali preko majko mila koja je to dernjava,bas agresivan vuk ima,sad nije nesto jako auto posebno,za svoju tezinu jeste,al ne osjeti se da ista gubi
brut_zgodni je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=-xOG6vVEAUs
ovo uopce ne grmi toliko, u rangu je recimo supersprinta kod kojeg samo zadnji lonac dodje 900e+
-nemamo svi fejc da cujemo
cnic_gsi je napisao(la):Zasigurno da ces izgubiti to nije upitno sad koliko neznam! Ali mi je to skroz krkanski skidanje lonaca i kad cujem ventilator od 1.2 litra zapremine kad se priblizava kontas sad kad proleti odnjet ce i nas i kafic, nakon 5min prolazi jedva 40km/h koliko je to fora i in nemam pojma! Po meni stavi neki dobar zadnji lonac jbg iskesiraj ako hoces nesto sam znas da nije ovo jeftin sport, i ako ti i onda bude tih ili nedovoiljno jak, dobar, stavis full protocni lonac za svoje auto! To ti je to bez gubljenja snage mozda cak povecanje od 0.5 do konja
brut_zgodni je napisao(la):allroad je napisao(la):Nece puno grmiti ali ce imati vise sportski zvuk
najvecoj sam dilemi hoce perfomanse pasti ovim kemijanjem?