Član
Sarajlic je napisao(la):ima mi rodica istog jos i crni(msm nije mtm vec je obicni)hehe,,i nije mi nesto bolja mi je 6ica
opet ti brkas modele :icon_biggrin: a 5ica sportback ti je u rodice i nema mu greske
Sarajlic je napisao(la):ima mi rodica istog jos i crni(msm nije mtm vec je obicni)hehe,,i nije mi nesto bolja mi je 6ica
GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ima mi rodica istog jos i crni(msm nije mtm vec je obicni)hehe,,i nije mi nesto bolja mi je 6ica
opet ti brkas modele :icon_biggrin: a 5ica sportback ti je u rodice i nema mu greske
Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ima mi rodica istog jos i crni(msm nije mtm vec je obicni)hehe,,i nije mi nesto bolja mi je 6ica
7ica kadija ja danas gledo kad sam iso na lovac,,,ti brkas modele..ccc..A7 pogledaj malo bolje hebemu misha
Sarajlic je napisao(la):ma znam da mijenjaju moze im se hoce im se,ja msm da je pisalo a7 nazad jer nedavno su ga tek uzeli,,ajd odleticemo na kafu u zepce pa vidjet sve
ma jebo slova A bitno je da je audi dobar:icon_exclaim:GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ma znam da mijenjaju moze im se hoce im se,ja msm da je pisalo a7 nazad jer nedavno su ga tek uzeli,,ajd odleticemo na kafu u zepce pa vidjet sve
ja sam cuo da je A5 i vidio da je A5 al hajd ko ga šiša ja samo znam da kad sam ga vidio nisam cuo da je a7 na trzistu
vidjet cemo
:icon_exclaim:
ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol::lol:
Snob preko tipkovnice. Ima li išta jadnije?
Na kojeg misliš? Na A5 ili A7?
VR6Boki je napisao(la):Mislim da se uzivo mnogo razlikuju A5 i A7, A5 sam po sebi djeluje malen, a ovo je ogromno...
ZELA GTI je napisao(la)::lol::lol::lol:
Odakle fora? Zadnji put sam je čuo u osnovnoj školi.
Ne voziš ti ništa. Laprdaš po forumu sa snobovskim komentarima koje može pisati dijete od 15 godina.