Nexus je napisao(la):jel to pri instalaciji javlja gresku ili...
zatvoraš je napisao(la):Nexus je napisao(la):jel to pri instalaciji javlja gresku ili...
Jeste znači skinem i kad treba instalirati izbaci grešku
Vernes_AMG je napisao(la):ja imam drugi problem , kad hocu da djem na msn , pise da moram instalirati novu verziju i idem dalje , on skida , instalira i kad dodje do kraja sa instalacijom samo pocne ici unazad i tako do 0% :icon_question:
napravio sam to , e sad , ima li neko link od plus verzije za 2009 messenger :icon_question:
Vernes_AMG je napisao(la):ja imam drugi problem , kad hocu da djem na msn , pise da moram instalirati novu verziju i idem dalje , on skida , instalira i kad dodje do kraja sa instalacijom samo pocne ici unazad i tako do 0% :icon_question:
napravio sam to , e sad , ima li neko link od plus verzije za 2009 messenger :icon_question:
GOLF TZ je napisao(la):evo opet imam problema sa kompom....instaliro sam neki msn..windows live messenger...i pokazuje neki error kad hoce da se sing in...hajde reko da ga izbrisem i odem u add remove kad ga nemA tamo....onda krenem da installiram novi i odem na stranicu...installer se pokrene i kaze mi da vec imam msn...eh kako da izbrisem msn....i kako da installiram novi..
Nexus je napisao(la):trebate svi imati instaliran najnoviji windows installer,da bi mogli pokrenuti instalaciju msn-a
mozete ga skinuti ovdje:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en