Merrro je napisao(la):Hvala ljudi baš ste brzi i susretljivi. Ovaj Open office jel može uređivati i dotjerivati tekst, to mi je bitno u wordu? I može li prepoznati word 2007 ili 2010?
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Merrro je napisao(la):Hvala ljudi baš ste brzi i susretljivi. Ovaj Open office jel može uređivati i dotjerivati tekst, to mi je bitno u wordu? I može li prepoznati word 2007 ili 2010?
Moze uredjivati normalno , samo je bitno da prilikom sacuvanja postavis da ti sacuva kao MS office Document 2007.Ja ga koristim vec duze vrijeme i poprilicno sam zadovoljan
Trozic je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Merrro je napisao(la):Hvala ljudi baš ste brzi i susretljivi. Ovaj Open office jel može uređivati i dotjerivati tekst, to mi je bitno u wordu? I može li prepoznati word 2007 ili 2010?
Moze uredjivati normalno , samo je bitno da prilikom sacuvanja postavis da ti sacuva kao MS office Document 2007.Ja ga koristim vec duze vrijeme i poprilicno sam zadovoljan
Jel možeš otvoriti i word fajl ,ja sam dobio fajl iz worda 2007 u njemu pisan i spašen,kad sam otvorio sa open ofis haos sve razbacno