Mrkonjic Grad - Balkana?Jel neko bio?

Mrkonjic Grad - Balkana?Jel neko bio?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Koga interesuje...bungalov ima dvije sobe kuhinju kupatilo i terasu...iznajmljivanje istog jedan dan za dvije osobe sa doruckom kosta 100km...takodje imaju i sobe ali je zajednicko kupatilo i za dvije osobe sa doruckom kosta 70km...ja sam prvu soluciju vec rervisao pa vam prenesem utiske nakon povratka;)

Legend
nodiash je napisao(la):
Koga interesuje...bungalov ima dvije sobe kuhinju kupatilo i terasu...iznajmljivanje istog jedan dan za dvije osobe sa doruckom kosta 100km...takodje imaju i sobe ali je zajednicko kupatilo i za dvije osobe sa doruckom kosta 70km...ja sam prvu soluciju vec rervisao pa vam prenesem utiske nakon povratka;)

I ja cu bungalov sebi, prvo sto je privatnost 100%, a drugo skroz cool izgledaju. Kada to ides ??

Ponesi nam fotki ako odes prije mene :D

Član
Imamo identicne razloge iznajmljivanja bungalova:icon_biggrin: a idem samo na dva dana nazalost nemam vise vremena...14 i 15 juli....imali su slobodno od 12 do 18 jula...sve ostalo je rezervisano...tako da ako hoces da ides morat ces 16-18 i trebao bi sad rezervisat...tako da cu u svakom slucaju biti prije tebe:D a slika ce naravno da bude;)

Član
jarane ...evo ja se raspitao za tebee

imam kolegu koji je iz mrkonjica sad zivi u sani .... kaze da je bio tamo i da je san snova...znaci pravo priroda ,mir neki ...blizu ti je neko skijaliste valjda , i da jos u mrkonjicu ima neka CRNA RIJEKA ....

takodjer je reko da ko ode tamo da nece se pokajati ...jer prosto je nemoguce opisati kakav je osjecaj biti na takvom okruzenju i mjestu...

nadam se da sam ti sta pomogao

Član
2badboy....hvala druze na informacijama...a ta crna rijeka se i uljeva u jedno od dva jezera zajedno sa jos dvije neke rijeke i cuo sam i ja da je san snova zato sam i rezervisao..hvala jos jednom;)

2Deyo...+38750212505 - TC Balkana, Mrkonjic Grad;)

Član
Ohohooh nije valjda da bi dosli malo ovamo.Sta vas zanima konkretno u vezi Balkane :D

nodiash je napisao(la):
2badboy....hvala druze na informacijama...a ta crna rijeka se i uljeva u jedno od dva jezera zajedno sa jos dvije neke rijeke i cuo sam i ja da je san snova zato sam i rezervisao..hvala jos jednom;)

2Deyo...+38750212505 - TC Balkana, Mrkonjic Grad;)

hahahaha nije ovo tacno ovako da ti tvoj drugar kaze:prije dvije godine oba jezera su bila prirodna da bi skoro odradili jedno preuredili u vjestacko a drugo je i dalje ostalo prirodno.Nedaleko od jezera se nalazi jedan izvor koji se ulijeva u veliku jezero,a iz velikoga ide u malo jezero da bi voda koja odlazi iz jezera Balkana i jos jedne manje rijecice formirali Crnu rijeku koj se ulijeva u Vrbas i tako dalje ide prema Banja luci.Tako da se Crna rijeka ne ulijeva u JEzero vec nastaje iz jezera ;)

Član
Vidit cemo...zekan mi sinoc rece da je zabranjeno pecanje...cekam da malo dan krene pa da ih nazovem da provjerim to...ako je tacno onda definitivno otkazujem rezervaciju...svaka im cast al pecanje mi je relaxacija a relaxacija prioritet...bumo vidili...:icon_confused:

prolazim ja tuda cesto, kad idem u USK, onako fino izgleda, na glavnoj cesti je ulaz, mada koliko sam ja vidio naroda samo bude kad je 1. maj i sl. praznici, ostalo uvijek cini se prazno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.