Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ljudi kupio sam mozda prije godinu nov player i samo sam ga ja koristio i sve je uredu, ali mi nesto kao trzne kad slusam radio na sekund prekine i opet nastavi.Sta li je to :icon_question:
nema veze na koliko god pojacam, prije je sve bilo ok, muzika je naj normalnija samo 2 zvucnika na dasci pionir i to je to.Ne znam sto je poceo stekat:icon_question:
Ma sigurno si stisnuo neku pogresnu tipku pa si upalio ono njasre, zab sam kak se zove, mislim AF ili sl, vidi na displayu da nije nesto upaljeno na taj fazon, mora pisat na displayu, pa trazi tipku da ugasis.
Vjerovatno je to sto soundl kaze da si upalio traffic opciju jedino ona to radi stim sto je kod mene bio pisak sekundu znaci sa zvukom i onda nastavi normalno
ˇ@edoze mislim da nije do antene ali pogledat cu
@Armin ima i stick i kartica u njemu
@SoundLunatic pritiskao sam nesto TF AF sta mu je to ne znam, nije htio da sam trazi stanice i onda pritisnem tu tipku, onda hoce i opet pritisnem opet se nesto desi, uglavnom nije mi ta tipka jasna
@c0d14c moze biti
gledao sam ja kod mene,isto imam transmiter,i pritisnuo sam to na playeru,desava se isto i kod mene,znaci mozes ga resetovat,ili jednostavno to iskljuci i nece vise