Moze li se angel eyes "lomiti"

Moze li se angel eyes "lomiti"

Sve se da uraditi , samo je potrebno znati kako :icon_smile: Vjerovatno se ovi angel eyes sa ostrim uglovima daju i uraditi mada je potrebno znanje, recimo koliko svjetlosti daje jedna dioda pod tim i tim uglom , koliko je dioda potrebno da bi se osvjetlila ta cijev i sl. , nadji nekoga ko barata s tim stvarima pa se raspitaj , ko zna preko formula izracunati , pa uraditi jedan primjerak , cisto za probu :icon_smile:

I ove daylight je neko morao izmisliti,izracunati preko formula , napraviti shemu i sl, nije to tek tako moglo u proizvodnju , tako da se to vjerovatno da uraditi samo treba naci strucne ljude ;)

Član
Little Dragon je napisao(la):
Zasto od Leon-a praviti audia? Ako vec hoces nesto da radis budi orginalan izmisli nesto svoje . Ja mislim da ti je to bas nepotrebno da unistavas svoje farove . Ako zelis to samo kao dayline uzmi neke opasne "maglenke" pa ih upasuj negdje u branik

de ba da se igramo malo :)

Član
Ove nonseke zice imaju i na pik-u neko prodaje!

Imasi nove smd trakice skoro dosle na triziste sitne diode sve jrda pored druge nema razmaka izmedju dioda, kad rade izgleda bas kao nit kompaktna cjelina bez prekida uz to se daju i lominiti a nisu ko ove sto vecina stavlja po autima !

Nadji tu clana koki+ kod njegovog brata tog ima pitaj koja je cijena ...

Al po meni opet bolje da si stavio sociva i xenone:icon_rolleyes: ako vec hoces promjenu

Mala ispravka angel eyes su ustvari poziciona svjetla kod BMW-a,a ne led diode koje je audi prvi uveo sa modelom r8. :icon_smile:

Član
da, ali ovdje je prica kako napraviti svjetlosnu traku koristeci metodu kojom se prave angel eyes :)