ja sam imala N95, pa sam jedva cekala da izadje iPhone, iPhone nisam uzela jer bez karte mu cijena nemoguca a za ugovorom jos bezobraznije. tako da se nisam htjela vezati za taj ugovor. tako da sam uzela LG KS20.
ja licno od nokije sam razocarana. imala sam prije godinu, dvije 6230i. svi su bili odusevljeni, jedino ja ne.. jer mi handy nikad nije bio u mene nego uvijek u servisu zbog akku baterija. nek se punio cijelu noc, ja nisam po danu mogla ni 3 razgovora voditi, vec je bio prazan. pa hebiga.. mjenjaj akku, opet isto.. druga nokia mi 7380. fazon je da. zenski tel kaze se, nema tipki to mi se i dopalo sto nije svakodnevan. samo sto se tockic koji je potreban za komunikaciju poceo raspadati nakon par mjeseci, opet servis. posto mi ga nisu htjeli zamijeniti, evo ga u ladici se prasi.
posto nemam izgleda srecu sa nokijom ja sam se sada odlucila za LG. a posto sam zensko.. smijem ici samo na optiku ^^ i meni se jako dopada V8.. a za ove fore, imam pocket pc, laptop, papir i olovku ^^ a za slikanje cameru..