Motorola RAZR² V8

Motorola RAZR² V8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
kod mene je nokia n95 i stvarno sam prezadovoljan telefonom ....

a tu V8-icu kad sam prvi put vidio reko sam da je moram imat .... al kad sam vidio kakve su joj opcije vala odmah mi je ohladila .... sve u svemu to ni u kom slucaju nije losh telefon .... al N95 nokiji nemre parirat ....

Član
ja sam imala N95, pa sam jedva cekala da izadje iPhone, iPhone nisam uzela jer bez karte mu cijena nemoguca a za ugovorom jos bezobraznije. tako da se nisam htjela vezati za taj ugovor. tako da sam uzela LG KS20.

ja licno od nokije sam razocarana. imala sam prije godinu, dvije 6230i. svi su bili odusevljeni, jedino ja ne.. jer mi handy nikad nije bio u mene nego uvijek u servisu zbog akku baterija. nek se punio cijelu noc, ja nisam po danu mogla ni 3 razgovora voditi, vec je bio prazan. pa hebiga.. mjenjaj akku, opet isto.. druga nokia mi 7380. fazon je da. zenski tel kaze se, nema tipki to mi se i dopalo sto nije svakodnevan. samo sto se tockic koji je potreban za komunikaciju poceo raspadati nakon par mjeseci, opet servis. posto mi ga nisu htjeli zamijeniti, evo ga u ladici se prasi.

posto nemam izgleda srecu sa nokijom ja sam se sada odlucila za LG. a posto sam zensko.. smijem ici samo na optiku ^^ i meni se jako dopada V8.. a za ove fore, imam pocket pc, laptop, papir i olovku ^^ a za slikanje cameru..

Član
jbat je .... ja cekam neki novi N model. Al da bude nekih 7.2 Mpx, da ima 3" il veci touchscreen ekran, i querty tastaturu .... kad nokia to napravi onda cu mjenjat ovaj N95 .... dotad .... hahahaha

Član
i ti volis srat eddo... nokia je trenutno najbolja... mislim moze pricat ko sta hoce... ja vec dvije godine nosam 6630 i neunistiva je (ako se normalno koristi i ne baca od zidove) imo sam tonu telefona, al bez symbian-a vise ni sekunde...

Član
pa ljudi sta vi vise hocete od telefona...jebes ti njenu kameru, kad ona sa 5 mpx ne moze napravi po mraku sliku ni ko dig. kamera od 2 mpx...ako hocete mob zbog kamere nemojte se ni u jedan pouzdat, jer su svi sranja, dzaba im nabijaju megapiksele, a ustvari nista od njih, dok nema dobar blic...pa je taj prob. pokusao rijesiti SE ugradnjom xe. blica...al opet nije to to...zatu uzmite mob normalan i digitalnu kameru za razliku para koju cete dati za neki skuplji i na konju ste...

Član
tako je Faya.. ja hocu sa mobitelom telefonirati, a ne slikati :)

digicam imam coolpix nikon, nazalost samo sa 5,1 Megapixel, za moju potrebu dovoljno. da se bavim fotografijom gledala bi bolju kameru. ali posto slikam samo svog psa i svoje auto meni ovih par pixli dovoljno.

ja i dalje trazim V8 :)

To mi je bas cudno RCat da imas tako lose iskustvo sa Nokia mobitelima, ja oduvjek uzimam nokia i ama bas nikada nisam imo problema, trenutno imam N73 MusicEdition, mob je fantastican, jednostavno nema mane, jos i symbian trece generacije, sistem fantastican...

Član
da.. a trenutno mi se ne dopada ni jedna nokija, tako da bi pokusala ponovo svoju nokia srecu..

RCat je napisao(la):
da.. a trenutno mi se ne dopada ni jedna nokija, tako da bi pokusala ponovo svoju nokia srecu..

Ja trenutno planiram uzet e90, premocno:
nokia-e90-communicator-2.jpg

nokia-e90-communicator.jpg

nokia-e90-combo.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.